- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
válasz
Klaus Duran #21 üzenetére
De erre még rájön a 27% ÁFA, nem? Kínából jön elvégre.
-
zsocee01
újonc
Honnan rendelted a ZUK Z2-őt 65ezerért?
-
balalev
tag
-
shiftac
aktív tag
Jó írás és telefinválasztás. Nexus 5X-em van, de ez a 2gb ram az agyamra megy. Nem lehet multitaskingolni, mert már 2 app egyszerre futtatásakor váltogatás közben újratölt. Powerbankkel ellensúlyozom a gyászos üzemidőt, ha megvan a 4 óra SOT, hangosan tapsolok. Más baj valóban nincs az 5X-el, kijelző gyönyörű képet ad, kamera ver mindent az árkategóriájában. ZUK Z2-vel szemezten én is, de egyelőre kitartok az 5X mellett. Még a Xiaomi Redmi 4 Prime, ami szóba jöhet, de hasonló áron inkább a Z2.
-
Robert07
aktív tag
Akkor azert nem ismertem meg.
Viszont kivancsi lennek, hogy hogy fut rajta egy masik, ugyhogy ha felteszel ra valami mast, egy logoutos szosszenetnek orulnek, mert nehany rendszeren nem mukodik az ujjlenyomat olvaso, meg itt-ott vannak bugok stb. Legalabbis ez volt meg januar elejen, amikor nezegettem, hogy mit tudnek ra tenni.
-
Robert07
aktív tag
Akkor neked mas rendszer volt rajta, mert az enyem az nem igy nez ki. Nekem ZUI 2.5.334 Stable van rajta. Kicsit MIUI-s beutese van, nincs kulon app drawer, es a megjelenese is arra hajaz. Ugyhogy a tieden valami mas lehet, valoszinuleg az indiai verzio, mert oda gyarilag is masfele ROM-mal erkezett.
Amugy meg en is a QPST-vel tettem ra az eredetit, mert amivel erkezett, azon volt par app elore felrakva, de nem mukodott az OTA update.
-
Matada2.3
veterán
Most nézem, hogy az azért a Z2 Pro se drága, bár "csak" a B20 miatt én sem fizetnék rá + 40 ezer forintot.
-
Robert07
aktív tag
Nekem is ilyen van.
Te milyen ROM-mal hasznalod? Nekem az alap kinai van rajta, mert meg Januar ota nem volt kedvem ujraflashelni, mindent megint felrakni ra stb. Mondjuk igazabol nem zavar, ha valamit nem ertek, akkor szerencsere van kit megkerdeznem.
De azert nagyjabol le van forditva angolra. -
Csapoati
nagyúr
Érdekes a párhuzam köztünk. Én is Blade-del és Grand X In-nel kezdtem, és tegnap váltottam ZUK Z2-re.
-
balalev
tag
válasz
pulyka jocó #6 üzenetére
Szia!
Mindent próbáltam, természetesen nem vagyok kezdő androidos, annak idején 512mb-vel is elboldogultam. De sokszor két alkalmazás már nem futott együtt, ami munkámból kifolyólag roppant zavaró tudott lenni. Ettől függetlenül nagyszerű telefon az 5X, bátran ajánlom mindenkinek, nekem a nagyobb aksi volt a perdöntő. -
pulyka jocó
senior tag
Szia
Nem lehet hogy azért volt kevés a memória, mert nem zártad be az alkalmazásokat?
Szép telefon, gratulálok! -
balalev
tag
válasz
tibcsi0407 #4 üzenetére
Köszönöm, ott leszek!
-
tibcsi0407
félisten
Szia,
Jó választás!
Várunk majd a csapatban. [link] -
Oldman2
nagyúr
Gratula a készülékért!
-
balalev
tag
válasz
Klaus Duran #1 üzenetére
Valóban. Azt kihagytam, hogy a Zuk Z2 hátlapja üveg
(#3) Oldman2 Köszönöm
-
Szép.
A műanyag ház inkább előny mint sem hátrány, nyugodtabb az ember ha nem kell állandóan félteni a telefont.
Üveg törik, az alu megnyomódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest