- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert07
aktív tag
Akkor azert nem ismertem meg.
Viszont kivancsi lennek, hogy hogy fut rajta egy masik, ugyhogy ha felteszel ra valami mast, egy logoutos szosszenetnek orulnek, mert nehany rendszeren nem mukodik az ujjlenyomat olvaso, meg itt-ott vannak bugok stb. Legalabbis ez volt meg januar elejen, amikor nezegettem, hogy mit tudnek ra tenni.
-
Robert07
aktív tag
Akkor neked mas rendszer volt rajta, mert az enyem az nem igy nez ki. Nekem ZUI 2.5.334 Stable van rajta. Kicsit MIUI-s beutese van, nincs kulon app drawer, es a megjelenese is arra hajaz. Ugyhogy a tieden valami mas lehet, valoszinuleg az indiai verzio, mert oda gyarilag is masfele ROM-mal erkezett.
Amugy meg en is a QPST-vel tettem ra az eredetit, mert amivel erkezett, azon volt par app elore felrakva, de nem mukodott az OTA update.
-
Robert07
aktív tag
Nekem is ilyen van.
Te milyen ROM-mal hasznalod? Nekem az alap kinai van rajta, mert meg Januar ota nem volt kedvem ujraflashelni, mindent megint felrakni ra stb. Mondjuk igazabol nem zavar, ha valamit nem ertek, akkor szerencsere van kit megkerdeznem.
De azert nagyjabol le van forditva angolra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Ford topik
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest