Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Azért ezt nem lenne muszáj bagyusznak csinálni, szóval örüljünk neki
Én már várom, mit lehet kihozni ebből a bugos sz*r 4.3-ból. 
-
AeSDé Team
őstag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Várjuk

Szerintem szép kis changelog lesz mellette, mert a WiFi már pénteken megvolt
-
AeSDé Team
őstag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Nálam az eXistenZ telepítésénél volt ilyesmi, újrakezdtem mindent, stock 4.1, root, cwm, és utána jó lett

Tegnap a CM az eXistenZ alól elsőre felment.eriador: A WiFi verziót én is nagyon várom, de a percenként frissítgetni az oldalt az kicsit túlzás

PAIN (#48): Én ma jól telepakoltam appokkal a romot és nem tapasztaltam még lassulást sem, ellenben az eXistenZ teljesen kipucolva is folyton akadozik. Szerintem ha rendesen belakod akkor sem fog olyan szinten lassulni mint a gyári

Más téma: játékokat próbált valaki? Nekem volt ami elindult, de pl. GTA SA, és Order&Chaos Duels nem megy rajta, betöltőképernyőnél kilépnek.
-
RFB
csendes tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Én is így jártam amikor existenzből próbáltam telepíteni, aztán mehetett rá a sus... 4.1.2 root cwm... bla bla bla és aztán tökéletes lett

-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
először installation aborted vmi simlink hiba miatt, megint rányomtam, akkor telepítette, de a SONY feliratnál tovább nem jut :S
-
bagyusz
őstag
válasz
PAINfájdalom
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már várom, mit lehet kihozni ebből a bugos sz*r 4.3-ból.