- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, sajnos én is ezt tapasztalom, ezért is mondom belépésnél, bármi kérdés van, kérdezni szabad
Sajna ez a kiírás azért nem működik, mert lényegében ahány játék, annyi bill kombináció... Jó persze vannak bill parancsok amik a legtöbb játéknál működik, de az kb a 4 kurzorgombra terjed csak. de amíg egy gépen 10-15-20 játék van, és még egy halom játéknál még én sem tudok pár alapvető gombot, pl kilépésaddig ez sajna ebben a formában PC-s vonalon nem fog menni
siti! Hozzál akkor mátrix nyomtatót, úgyis fel akarlak fogadni 3 napra, tessék akkor itt a testhez álló feladat -
-
törölt tag
Cool Spot játék ott volt valamelyik PC-n, az nekem sem müködött. SNES konzolra előszedtem a kazettámat és játszottam egy picit...
Prince of Persia játék valami retró Atari vagy C64 gépen volt játszható, de a joystick írányitása ott sem volt teljesen rendben. Játszani már egy plusz élmény a retró gépeken, és némelyiktől már az is szép eredmény, hogy elindulnak még ezek a játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest