- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen más téma, csak tisztázni szeretném a meglátásomat:
ami véleményem szerint egyáltalán nem elfogadható alternatíva
Az én véleményem szerint eleve nem elfogadható alternatíva az egész rendszer, amiről itt feltételesen beszéltünk. Ezzel az igazolvánnyal azokat fogják sz*patni, akik több mint egy éve fegyelmezetten élnek és nem kapták el a covidot, ugyanakkor egészséges fiatalok, és esélyük sincs emberi időben oltáshoz jutni, így remélem, hogy addig ebből a rendszerből semmi nem lesz, amíg nem tartunk ott, hogy mindenki aki be akarta magát oltatni, az beoltatta magát. Minden egyéb eshetőségben sokkal kifogásolhatóbb a szelekció, mint egy nyomtató vagy okostelefon - amit valljuk be, baromi sok helyen elvárnak már. -
hogy aztán magával vihesse akár a pénztárcájában mindenhová
Nem kell a pénztárcában aszalni, beteszed, ha olyan helyre indulsz. De 3 hónap aszalást szerintem még a pénztárcában is kibír.Az orvos ismerősöd nem tudott nyomtatni sem sehol? Nanemá : D
Utóbbiban egyet értünk. Teljesen jó, ha dinamikus tartalommal lehet ellátni a QR-t pont ezért kéne hogy ne ítéljék cserére a kártyát lejáráskor, ha már van mögötte egy ilyen rendszer. -
Színházjegyet 4 éve is nyomtatta nagyanyám. Értem mire akarsz kilyukadni, de én pl. egy olyan embert nem tudok a széleskörű ismerettségemben sem, aki önállóan fogja magát, és elmegy múzeumba, de nincs okostelefonja, vagy legrosszabb esetben egy szomszédja, aki ki tud nyomtatni neki egy QR kódot valamikor hogy aztán magával vihesse akár a pénztárcájában mindenhová.
a rányomtatott szám alapján gyors ránézésre is látszik, hogy érvényes
És a rányomtatott szám alapján eldobhatod pár hónapon belül. Pont ez a nonszensz.qr alapján a többlet infó
De nyilvánosan nincs többlet infó QR alapján sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged