- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nahh szóval ez egy 750W-os fél modurális csifi táp... a táp matrinyája szerint 4db 12V-os ága van, mindegyiken 18A-t tud...
A kábelezése úgy néz ki, hogy egy hatos egy nyolcas PCIe tápcsati fix és van moduláris kábellel szintén egy hatos, egy nyolcas...
Értelemszerűen úgy kötöttem be hogy az egyik kártyára ment a fix 6+8-as míg a másik kártyára a moduláris kábelek 6+8-asa... így nem jó... köv. körben a Molex tápcsatikból csináltam átalakítóval egy 6-ost, és a 2-es kártya 6-osát arra cseréltem. Így sem lett jó
szvsz ez nem táp lesz.... Hozzáteszem a GTX 285 SLI, ami szintén nem a fogyasztásáról híres... inkább hírhedtazt csont nélkül kiszolgálja a táp/gép...
Én nekem még egy tippem lenne, nem csipázza a win7-est a radeon HD2900XT... ismerjük a Radeon supportjátha nincs egyéb tipp, akkor megpróbálok egy Windows Vistát
-
Na jó, csekkoljuk, egy tippnek jó volt, vissza jelzek
7 játèkkal teszteltem, abból 4-nèl skálázódott a cf... Szal 4 játèkkal is próbálgattam+ 2 benchmark...
Köszi a linket mindjárt azt is átnyálazom
Agyturbina! Jahh, a gond az, hogy egyelőre vaktöltènnyel puffogtatnak a kártyák
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest