- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
sikerult vkinek beuzemeltetnie androidos tableten, ami nem nexus?
playen levo driver es sdr touch-al mar megy a radio, de az android dvb-t program a nexusos csomagbol sajnos meg mindig nem latja.
-
Zirowe
nagyúr
Na igen, de a stream az egy könnyebb verzió.
Én nyáron szeretném kiváltani a nyaralóba a gépet.
Van egy 23"-as monitorom és a napokban fog érkezni hozzá egy mk808, gondoltam körbenézek mik a lehetőségek dvb-t terén androidra.
Amúgy itthon van egy it9135 stick, de látom több lehetőség van RTL2832U-re, ami nem gond, rendelek egyet, csak legyen értelme. -
Zirowe
nagyúr
De ha csak adott kernellel menne, akkor szerintem régen rossz, mert azért más eszközön se lenne rossz (konkrétan én egy mk808-al szeretném használni).
Én naivan azt gondoltam elég ezeket telepíteni, és meghatározott verzió szám fölött menni fog bmelyik eszközön, amit támogatja az otg funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest