Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Kalandor #168 üzenetére
Az OSX kapcsán azt hiszem az a baj, hogy nincs egy közös és szabványos alrendszer, ami úgy általában az ilyen eszközöket kezeli. Ezért kell külön osx támogatás hozzá, mert az nem csak egy szimpla driver. DE lehet, hogy nekem hiányosak az ilyen ismereteim. (virtuális gép meg hasonlók az már bonyolítás*)
Viszont éppen találtam egy videót, de azt hiszem ez csak az sdr használatához való, ami meg nem normál hanem debug módban kapcsolódik a tunerhez, így tévézésre nem jó. [link]. Debug módban max 3MHz körüli sávot tud befogni és szoftveresen értelmezi a kapott adatokat. A tévé adás meg 8MHz-es. Ilyen módban rádiózni lehet vele, meg spéci rádiós formátumokat hallgatni.
* Virtuális gép: egy virtualbox / vmware gépecske minimál linuxszal, amire fel van csatolva az usb tuner. Azon meg futhat valami stream szerver, pl tvheadend és akkor például vlc-vel mac-ről natívan lehet lejátszani az adást a csatorna playlistből. Ez már akár működhet is, de nem tudom kipróbálni. Régebben lakótárssal próbálgattuk, de meggyűlt a baja az usb virtuális géphez rendelésével, meg nem is nagyon erőltettük, mert fut egy külön linuxos gép (pc vagy valami arm board), amiről streamként nézzük az adást pécén, macen, androidon.
Azt nem tudom hogy van-e olyan független tévé néző progi mac-re, ami többféle tunert is támogat. Tehát, hogy nem csak egy gyártó eszközéhez van kötve. Ez esetleg olyan lehet: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- Assetto Corsa EVO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest