- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze igen, de már nincsen igazán nagy átütő előrelépés. A minap ajánlották nekem a "The vanishing of Ethan Carter" játékot. Megnéztem és lepetéztem olyan szép! 2014 eleji játék, semmi visszhangja sem volt pedig valami elképesztően szép grafikája. Oké, hogy nem a mai trendeknek megfelelő klános-ölős-b@szós játék, hanem gondolkodós-nyomozós single gém. Ami igazából gyanút fogott bennem, hogy az öreg notebook-omon riccenés nélkül futott. Utána olvastam és DX9-es játék
Valósághű, szinte fotórealisztikus grafikával. Na mondtam magamban, hogy elmehet az összes DX12-es hardverfejlesztő karöltve a puccos kiadóktól való programozóhordákkal együtt a sunyi 3.14csába, mikor 8 fős lengyel csapat össze tud dobni egy ilyen játékot...
Egyszóval bátorkodtam erre alapozni a felfortyanásomat, hogy fejlesztenek orrvérzésig a chip gyártók, miközben a 4-5 éves kódon alapuló motorok sincsenek még kihasználva a szoftveres oldalról... -
-
Huh! Azért elfogadnám. A VRM-re "bordás" hűtésnek csak akkor van értelme, ha van légmozgás a gépben. De mivel ez olyan zárt mint a öreganyám szilvabefőttje ezért gyanítom, hogy blokk fedi azt is...
Viszont ez a tepsi méretű chip aggodalommal tölt el:
De biztosan tudják a mérnök bácsik, hogy mit csinálnak...
-
Kíváncsi vagyok, hogy milyen fizikai kapcsolat lehet a flipchip és a vastagréteg hordozó között, Ha maradnak a régi ball grid array technológiánál akkor gyanítom, hogy az AMD a saját sírját ássa...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest