- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songo
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #607 üzenetére
nekem is hasonló gondom van csak 1 lépéssel még mögötted.
egyszerűen belefáradtam abba hogy hetente próbálok valamit kezdeni a telefonommal de akármit tezsek vele lefagy nem megy akadozik... pedig 100ért az ember azthiszi már minőséget kap :S inkább vettem volna anno 3gs-t 160ért
most már eltökéltem hogy ha bejön az 5ös akkor abból beújitok 1et már nagyjából félre is raktam az árát (remélem azért nemsokkal lesz 200 fölött)
éshát hordozható meg asztali fronton is ez a folyamatos igény a fejlesztésre megőrjít. bár nem is játszom (szerencsére így a vga annyira nem szük kerezsmetszett)
na majd meglátjuk mit hoz a jövő -
Songo
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #603 üzenetére
áh dehogy is
vagy már most be macbookprozom magam vagy veszek valami kis szutyok netbookot a feladatra azt majd év végén macelek.
most telefon fronton várom az 5öst mert a samsungom már lassan az idegiemre megy... -
Songo
senior tag
Sziasztok
Apple fronton 100%osan kezdőnek számítok. De tablet vásárlásán töröm a fejem.
És gondoltam megnézem ezt az új csodamasinát.Na most egyetlen egy kérdésem lenne a szakértő társadalomhoz.
Nekem van pár a munkámban is nélkülözheteten programom ami sajnos csak is kizárólag winxp-n fut el.
iPad-ra fellehet tenni valamilyen módon vurtálisba mondjuk windowst? vagy erre csak a macbookok és az imac képes?Ill ha fellehet akkor a rácsatlakoztatott USB perifériát tudja vajon úgy kezelni mintha alapból xp futna?
Köszönöm előre is a segítséget
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged