- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Ez mekkora lesz már .
[link] -
powerup2
addikt
XD addig jó míg nem tudja . Amúgy én is azt várom hogy valami kihasználja már rendesen az ipad-et mert most ugye megkapta a gyors procit eddig sem volt lassú de a 2x akkor teljesítmény elég jelentős , tényleg kéne sok alkalmazás ami ezt ki is tudná használni videóvágás profibb lehetne meg a kép szerkesztés talán egy teljes értékű office . Én amit hiányolok így az ipad-ek terén az aksin semmit nem fejlesztenek jó az hogy bír 10 órát de ezen a téren nincs előrelépés kijelző fogyasztásán is változtathattak volna .
-
powerup2
addikt
Én majd most akarok ipad-et venni de valahogy éreztem hogy lesz valami meg azért irták is és vártam a vásárlással csak most kérdéses hol érdemes megvenni mert itthon a 32GB wifi 4g 220 ezerért kurva drága igaz az aqua-ba a 3-as is olcsóbb volt jóval mint bármék apple boltba valakinek tipp hogy hol érdemes vagy itt a hardverapron ki megbizható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Windows 11
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Mobil flották
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest