Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Hát az a célom mert jó az osx aztán amire kell a mac mini arra jó lesz nekem meg azért plusz ssd-ét is lehet bele dobni még videó vágásra is jó cucc nem mintha minden nap azt csinálnám kép editálásra kell meg böngészés ilyesmi játékra nem XD nem is tudom mikor gameltem utoljára gépen XD
-
powerup2
addikt
Tegnap irtam az electromarketnak hogy mikor lesz ipad 4 4g-és és még nem jött válasz
-
powerup2
addikt
Electromarketnél mikor lesz vajon 4g-és ipad 4 ?
-
powerup2
addikt
válasz
Mathematics #2534 üzenetére
Hu azzal régen mennyit játszottam XD régi szép idők
-
powerup2
addikt
Ugye a 4. generációsból a 4G változat már elérhető itthon is nem?
-
powerup2
addikt
iTunes gift card mikor lesz nálunk mert körülöttünk már mindenhol van majdnem már az oroszoknál is XD
-
powerup2
addikt
válasz
kriszpontaz #2510 üzenetére
Drága vágódeszka
de legalább interaktív
-
powerup2
addikt
itt van egy teszt igaz monitorba hasonlítják össze a két technologiát én nem nagyon veszek észre semmit igy videón keresztül .
-
powerup2
addikt
Szerintem is kamu mert ha valaki igy járna kamera ide vagy oda én tuti orditok ( valami cifrát XD ) egyet vagy vagy rácsaptam volna az asztalra meg azért ha megfogsz egy dobozt kinyitás előtt csak érzed hogy benne van a telefon vagy sem mert azért az a doboz a készülék meg a kábel töltő nélkül igen könnyű .
Keksz ha tényleg igy volt akkor meg totál szopás az egész most rendelek valamit az apple.hu-ról és ha nem veszem videóra a dolgot hogyan bizonyitom hogy nincs benne a termék ? igy már parás lesz vásárolni az appletől zsákbamacska
-
powerup2
addikt
Ez elég nagy bukta
szegény ember
-
powerup2
addikt
iTunes gift card idehaza mikor lesz ?
-
powerup2
addikt
válasz
kriszpontaz #2131 üzenetére
Idővel elfogy az ipad 3 készlet akkor kénytelenek lesznek a 4. generációsat adni
-
powerup2
addikt
válasz
Daniel Alves #2123 üzenetére
Szívesen
-
powerup2
addikt
válasz
Ragnar95 #2115 üzenetére
Jó hát persze de aki igényes tisztán tartja a telefonját meg a táblagépét én pl a notebookom minden nap letörlöm és most ne gondoljátok hogy tisztaság mánia meg félek a bacilusoktól csak egyszerűen ha tiszta akkor szebb és jobb ránézni meg azért nem vesz el annyi időt az életemből hogy ne tudjam letörölgetni .
-
powerup2
addikt
a legtöbb tv 16:9 -es manapság amúgy van azt hiszem a még ennél is nyújtottabb tv is az valami 21: másik számot már nem tudom de az tuti hogy nem jó ilyen szempontból . Igaz ha megnézed szel egy tv-ét beteszel a blu ray filmet és hopp fekete sávot látsz ami zavaró eléggé .
-
powerup2
addikt
válasz
Daniel Alves #2107 üzenetére
Karácsony előtt befut amiket irtam játékok közte a gta is csak kérdés hogy melyik procihoz lesz optimalizálva
-
powerup2
addikt
Az új játékok már ki fogják használni az új procit? gondolok itt ezekre Infinity Blade Dungeons , Real Racing 3 , Modern Combat 4: Zero Hour , Shadowgun: Deadzone , GTA: Vice City , Ravensword: Shadowlands .
-
powerup2
addikt
Otthon tp-link van 941-es eddig nem volt vele gond csak 5Ghz kéne és azért lenne jó váltani csak valami olyan kéne ami birja ha pl 6-7 eszköz van rajta wifin és utp-n is van vagy 2 gép és a kezelőfelülete is igényes mert a tp-linknak olyan gagyi vagy nem tudom régimódi . És persze az is lényeg hogy simán ipad-ről be lehessen állítani majd és a hatótáv is szuper legyen .
-
powerup2
addikt
Erdoke te milyen routert használsz mert nálatok sok az apple termék azért kérdem .
-
powerup2
addikt
Ki milyen routerrel ossza a netet az ipad-re ?
-
powerup2
addikt
Jah jah most hogy Jobs elment sok minden változott lazábbak lettek a dolgok ez a frissítés is kicsit olyan erő demostrácio hogy tessék az enyém a leggyorsabb de nagyon új dolgokat nem kaptunk de nem várhatjuk el hogy minden évben valami nagyot dobjanak . De azért ha márciusba frissítenének megint az kicsit durva lenne szerintem addig olyan sok új dolog megint csak nem változna , meg ugye akik írják az alkalmazásokat azok is csak kapkodják a fejüket , inkább évente egy frissítés de akkor tényleg látványos és értelmes legyen.
-
powerup2
addikt
válasz
tomi5244 #1858 üzenetére
Megnéztem a videót de lassan azt mondom gyorsabb a böngészés az ipaden mint egy notebookon
nem sokkal gyorsabb a 4-es de támogatás a 4-esre jobban lesz de ha tényleg márciusba újabb tablet jön a 4-es helyére az még jobban megkavarná a piacot de ha lesz is frissítés akkor olyasmi külseje lesz mint a mininek vagy mint az iphone 5-nek talán megkapja majd a 4s kameráját ami jó lenne ideje lenne aztán kitudja mit tudnak még bele pakolni de proci az tuti változatlan marad .
-
powerup2
addikt
válasz
justaview #1820 üzenetére
Jó de akkor látványos újítás kéne aksi idő növelése még a mostani retinásnál is jobb kijelző meg komolyabb programok az eszközre már így is gyors szóval a szoftvereseknek kéne kicsit belehúzni . Én majd egy ipad 4-et veszek mindenféle képen 4g-set . Nagyon remélem én ilyen pixel hibát nem fogok ki .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged