- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Amikor rádugod kabellel az iPadot es bepipálod a wifi syncet nyomsz egy apply-t is? Nem fikázásból kérdezem csak próbálom kitalálni a probléma forrását.
Egyebkent ha winen csinálod es összejön sok jóra ne szamits, hol megtalálja az eszközt hol nem. Nem sok köszönet van benne. -
-
vadászcsiga
félisten
iPad 2-n milyen a béta5 ios6-hoz képest? Safari nem toltogeti jobban a tabokat mint előtte pl?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6293 üzenetére
Nos egy napi smart cover használat után örülök hogy nem adtam az eredetiért 15k-t, egyrészt mert tökéletesen működik ez is es mivel fogtam már a kezemben origi apple-t így megállapítottam hogy ez gyakorlatilag egy tökéletes másolat, hacsak nem ugyanaz (tudjuk hogy működik ez Kínában, nappal a megrendelonek gyártják a termeket, éjszaka ugyanazt es ugyanott csak saját szakallra). Másrészt nem túl kényelmes így használni az iPadot, szerintem kizárólag akkor fogom használni ha állványra lesz szükség.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6292 üzenetére
Most nézem smart coverem van nem smart case-em. Bocs
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6292 üzenetére
Tökéletesen kapcsolgatja a kijelzőt, a beállításban is megjelent a kapcsoló. Eddig jó bár azt hittem hatracsapva tapad a hatlaphoz. Így használva kényelmetlen. Ti hova teszitek ilyenkor, leszeditek?
-
vadászcsiga
félisten
Megjött a több mint egy hónapja rendelt ebayes kínai smartcase. Minőségileg teljesen rendben van, még a Designed by Apple... szöveg is ott virít rajta mint az eredetin. Este tudom csak megmondani hogy műszakilag is működik e?
Kicsit megviselte az utazás, látszik hogy valami hatalmas csomag alján várta hogy Mo-ra érkezzen, de már kirúgta magát, meg jól be is volt csomagolva. A neodimium magnesek jó erősek. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6286 üzenetére
Amúgy baromi jó 2 ujjas gesture-ok vannak benne, lefele uj lap, felfele tab bezárás, oldalra tabváltás, stb. Meg lebegő toolbar. Írtam a fejlesztonek de bszik vissza válaszolni.
-
vadászcsiga
félisten
Ok de a koléga most a Chrome miatt bosszankodik
NGA
A vissza az a visszanyillal. Nincs több benne csak ez az egy. Szar, en nem használom. Safaris vagyok, illetve a UC Browser amit még az ipadon tartok mert az nekem nagyon bejonne ha nem lennének kisebb hibái, pl hogy blokkolja a szótár javaslatait, illetve a zoom ami nekem kevés de ez a legtöbb böngészőnél probléma. -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Ez a csusztatásos ékezet bevitel nagyban megkönnyíti a gepelest, thx Steve
-
vadászcsiga
félisten
Én meg csak várok az ebayes smartcase-re de nagyon lassan telik le az az 1 hónap, jövőhet ha jól számoltam. Többet nem rendelek Kínából. Mgoszulok mire ideér, es még a minősége is kétséges bár bigdady azt mondja jó
-
vadászcsiga
félisten
Milyen válaszra szamitasz egy ipad topikban? Természetesen ezt válaszd, de sztem amiket felsoroltal arra mindkettő jo, csak aztán az ember úgy van hogy elkezdi érdekelni más is a táblával kapcsolatban, es akkor jönnek elő a különböző igények pl az akku idő, vagy a kijelző. Nem tudom a z tablet milyen (5 percet volt a kezemben), de az ipad 4-et nehéz uberelni.
Igazából az android ami zavar egyedül a z-ben, bár egészen 2-3 héttel ezelőttig en is egy olyan rendszerű tabot használtam de az ipad egész más kategória, jópár klasszissal jobb pedig "csak" egy ipad2-őm van de ez is csúcs.
-
vadászcsiga
félisten
Ezt en is kérdeztem máshol, a retináról való vissza váltásra szerintem te is tudod a választ, álló irányultságú PDF olvasása csak sasszemmel ajánlott. Nővérem minijén kipróbálva tényleg olvashatatlan. Szerintem a 3-mast válaszd, jobban jársz.
Ja ja Ittakary, bár mostanában eltűnt.
-
vadászcsiga
félisten
Letöltöttem az Ucbrowsert, mondom találtam végre egy jo Safari alternatívát, erre gyak kikapcsolja a bill szótárát. En szeretem, megszoktam telon is úgyhogy ez minusz pont, amúgy baromi jo bár mintha lassabb is lenne a safarinál, pedig úgy tudom az Operán kívül az összes a gyári böngésző motorját használja.
-
vadászcsiga
félisten
Nos így 2 hetes ipad használat után meg kell jegyezzem hogy rendkívüli módon vágja a tenyeremet a készülék éle. Ipad1 sokkal jobb kialakítású ebből a szempontból.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
szabogabor10 #5963 üzenetére
99$-ért lehet csak használni vagy hogy van ez? Nem értem ezt az appot
-
vadászcsiga
félisten
válasz
fogtunder #5941 üzenetére
Nekem volt Samsung spica-m, Blade-em, volt a kezemben S4, es Sony Z is. Akkor ismerem az androidot? Te is tudod hogy a válasz nem. Hatékonyságról meg 3 különböző rendszerű eszköznél sztem nem beszélhetünk, annál is inkább mert a valodi összedolgozás az iOS5-ben megjelenő iCloud-al kezdődött, amit ezek szerint te több ieszköz hiányában kénytelen vagy nélkülözni.
-
vadászcsiga
félisten
Bigdady
Hol vettél hátlapfóliát? Akárhogy írom gugliba nem ad értékelhető találatot. -
vadászcsiga
félisten
Egyébként mi a mechanikája ennek a felebredesnek? Elektromosan érzékeli hogy mágnes van rajta es a semmiből megjelenik egy opció a beallitasokban?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5840 üzenetére
Na, kár volt megtalálni: utángyártott smart case
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest