- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
pszichiater #7406 üzenetére
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
bocs az előbb azt hittem az iphone szakmaiban vagyok
-
vadászcsiga
félisten
válasz
pszichiater #7404 üzenetére
Töltsd le az i4-nek megfelelő 6.1.3 ipsw-t, tallózd be iTunesnak és tedd vissza a
shift+restore egyidejű nyomásával -
vadászcsiga
félisten
Új lap csak akkor keletkezik ha átviszel egy appot a következő oldalra, üres nem lehet.
Gyári appokat nem lehet torolni, illetve tiltani lehet a beállítások, általános, korlátozásokban. Bekapcsolod, majd kipipalod ami nem kell, és az nem is fog latszódni, ettől függetlenül a gepeden marad -
vadászcsiga
félisten
Ha ide a sorozatszámot beírva stimmel, akkor nincs semmi vesztenivaló. Elvileg aktiválatlannak fogja mutatni, vagy ha aktiválták akkor meg hogy meddig garis.
Én a Keletinél egy zálogboltban! vettem a 2-esemet és semmi baja, ugyanígy jártam el, fél év gari volt még rajta. Fostam én is de ipadnél nincs bukta mert sorozatszám alapján megy a szervíz
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95 #7057 üzenetére
Hát én open innel csak másik fájlkezelőbe tudom attenni meg persze DB stb.
Nplayer, AVplayer nincs meg, nem kizárt hogy igazad van, viszont a kollégának meg úgy mindenkinek sztem globálisan kellene a masolgatas ide-oda. Nem is tudom ez miért nincs benne még az iOS-ben. Bizonyos korlátozásokkal pl a zenelejátszóba értelemszerűen csak mp3 kerülhetne, stb -
vadászcsiga
félisten
Kerülő úton igen. Asztali Chrome-ból kiexportálod a konyvjelzoket, asztali safariba beimportálod, majd iCloud control centerben szinkronizalod a safarit, de vigyázz mert kapsz egy bookmark options nevű mappat amit nem tudsz kiirtani mobil safaribol soha többé, en legalábbis nem jöttem ra hogyan. Ha nem zavar akkor ez lehet egyfajta megoldás.
-
vadászcsiga
félisten
Érdekes egy böngészőt találtam appshopperben: Coast by Opera
Dehogyis nem, beállításokban alapból be van kapcsolva. Nekem is újra meg kellett nézni az instrukciokat -
vadászcsiga
félisten
válasz
GALARDO #6930 üzenetére
A vízállóságot még értem az ilyen tipusu tokoknál de az ütésállóságot nem, hiszen ha valamit elejtesz felgyorsul egy bizonyos sebességre majd becsapódáskor hirtelen megáll ilyenkor hiába a tok, az alkatrészek még mennének tovább emiatt leszakadnak nem? Ezek a videók nem térnek vissza az "áldozathoz" hogy mi van velük 1-2 hónap múlva.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
siemenss65 #6881 üzenetére
Úgy mint régen nem? Csak most a cimsor a kereső is egyben
-
-
vadászcsiga
félisten
Atomic browser tapasztalatok: hiába a kiváló testreszabhatosag, sajnos stabilitás terén nem túl jó. Rendszeresen csinál megmagyarázhatatlan dolgokat, pl írok itt a PH-n egy postot, link beillesztése, erre eltűnik a teljes addig irt szöveg. Neha lemarad a weboldal komplett alja, egyszerűen nem lehet legorgetni. Többszöri frissítés segít csak.
Nehány weboldalon a fotók, erintessel újabb ablakban nyílnak meg pl index fórum, de ebben hiába böködöm semmi nem történik, a beállítások közt nincs "előugró ablakok engedélyezése", es a browser identify sem segít.
Safari vezet eddig. -
-
vadászcsiga
félisten
Ket órás Atomic használat után egyértelműen ez viszi a pálmát, 90%-ban kézre esik minden gomb, abszolút Safari alternatíva. Felesleges olvasó funkció pl nincs benne, en soha nem használom.
-
vadászcsiga
félisten
Erdoke
Hat napja folyamatosan használom a Mercury browsert, kiderült hogy hiába van fullscreen nem használtam ki mert állandóan szükség van a tabokra, negativum még hogy a fotókat fájlkent menti es onnan kell tovább menteni a fotó appba, ha meg ki akarom másolni egy kép linkjét először megosztás, email, és onnan kell copyzni a címet. Maci faszát
Most újra körülnéztem a böngészők közt, letöltöttem a Dolphint hátha fejlesztettek rajta valamit, zoom továbbra is szar, amúgy jó főleg a balra elhúzós kedvencek tetszik meg hogy beírtam a jelszavamat es már ott is voltak a konyvjelzőim amiket korábban androidon mentettem. Zoom miatt kuka.
Aztán Atomic browser, kicsit csúnya de ebben minden meg van amit hiányoltam, zoom állítható, kép közvetlenül a fotó appba ment, link felugró menüből közvetlenűl másolható a clipboardra. Tökéletesen testre szabható a milliónyi beállítás miatt. Most egyelőre ennél maradok. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #6726 üzenetére
Na itthon leteszteltem ezt az Ázsiás camera connection kitet, egy pendrive-omat sem olvassa a 6-bol, egy micro sd-met sem olvassa mitudomén hiányból, valszeg az adaptert nem szereti.
De ami fontos a Nikon mindegyik kártyáját beveszi, azonnal beolvassa gond nélkül, neha feldobja hogy nem támogatott eszköz de az importot végrehajtja. Mindegyik sandisk extreme kártya. Ennyit megért
Raw-t is olvassa, ez külön jó mert arra van állítva a kamera.Kis csalódás hogy azt hittem a kártyán lehet végignézni a képeket, ahelyett hogy beimportálná, így nem árt ha van nemi hely az ipaden.
Eltettem a fotós táska egyik zsebebe, valószínűleg soha nem fogom használni
-
vadászcsiga
félisten
Nagyon érdekes, 4S-t rádugva erre a kitre nem olvassa, 3GS-t viszont azonnal.
-
vadászcsiga
félisten
Én épp tegnap vettem egy ilyen utángyártott kitet az Ázsia centerben 1200Ft-ért, 8Gb-os pendrive-om volt hirtelen de nem olvassa mert túl sok áramot vesz fel, sd tökéletesen. Megbeszéltem a kis sárgával hogy ha nem jó visszavihetem.
-
vadászcsiga
félisten
Nekem az a bajom ezekkel a bongeszokkel hogy szűk a zoom. A safariban es a Chrome-ban ugy ra lehet közelíteni akar egy szóra is hogy gyakorlatilag teljesen kitölti a képernyőt. Ez biztos csak az en dilim de nekem ez fontos. Mindegyik elérhetőt próbáltam, gondolom ez valami kiváltság mint a böngésző motor.
-
vadászcsiga
félisten
Érdekesen viselkedik a Safari az én ipadomon. Két-három tab megnyitva, egy ideig működik a frissítés, majd egy idő után a reload gombra nyomva csak áll a töltőcsík. Sokáig nem tudtam betölteni újra az oldalt csak ha bezártam és ujranyitottam a tabot. Rájöttem ha elkezdem 2 ujjal nagyitgatni meg gorgetni az oldalt mintha el akarnám rontani akkor hirtelen betőlti. Mi lehet ez?!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #6566 üzenetére
Talán annyit hogy nem írod le majd harmadszor is
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #6564 üzenetére
Ezt már leírtad egyszer
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GALARDO #6538 üzenetére
Demagóg szöveg. Ha valaki kicsengeti az eredeti új árát annál talán igazad lehet, de aki használtan veszi, sőt megkeresi a legolcsóbb de még jó állapotú készüléket attól nem értem miért várják el a hozzád hasonlók hogy egyenesen az apple.hu-ról rendelje a legdrágább tokot? A kettő tökéletesen üti egymást nem gondolod?
Naponta olvasom ezt a sületlenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Gray Zone Warfare
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest