Új hozzászólás Aktív témák
-
J.J. András
őstag
ABU, a 27-es hozzászólásomra írj már valamit, akár hogy SÖTÉT az ember
vagy valamit, de 12 évvel ezelőtt is így láttam és most is -
J.J. András
őstag
nem jól írtad, még 60 Hz-nél.... nekem 85 Hz felett kezdett elfogadható képet adni az elektronsugaras katódcső
amúgy meg, akkor is ide jutunk vissza
A szemnek a folyamatos mozgáshoz kell a 100÷120Hz frissítés, hiába próbáltok meggyőzni ennek ellentétjéről.
Hiába tud a szaros LCD kristály akár 5ms alatt szöget váltani, ha azt ellenben nem vezérled le (a polarizációt vagy mi a szöszt, ami a háttérfényt adja) 120Hz-ként például.Láttam már igazi gaming LCD monitort, hát sokkal élesebb és utánhúzásmentesebb volt a képe, mint egy sima csak "játékra kiváló" panellel titulált monitornak.
De ezt ugye igazából az AMOLED vagy OLED technológia az egyes pixelek külön vezérlésével és önnön természetéből adódóan kibocsátott fény sebességével feloldja, mert aztán ott "csak" be kell állítani, hányszor villantson fel egy adott színt a pixel egy másodperc alatt.
És voalá, ott az LCD után a szinte tökéletes kép. Szinte, mert a holografikus ábrázolás még többet tud majd a lézerek segítségével - szerintem.
-
J.J. András
őstag
most akkor ez mire is jó ???
végre eljutunk oda így az LCD-k leköszöntével (mivel katódcsöves monitoroknál már elég korán volt ilyen opció), hogy én magam beállíthatom a monitor frissítési frekvenciáját 5÷240Hz, ha az képes rá ???
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest