- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Az intel referencia lapja is halálfejes! Nem babra megy a játszma kérem!
-
T_Stark
őstag
Megjött a Giga válasza:
Pisztoly b+ -
CyDoN
senior tag
válasz
Robi BALBOA #98 üzenetére
ahogy én is
-
CyDoN
senior tag
válasz
Robi BALBOA #93 üzenetére
szerintem igen, az igen drága lapokra tesznek réz hűtést, ezért is kerül ennyibe
KAMELOT: ha jól tudom akkor holnap jelennek meg hivatalosan a procik és a lapok is!
-
zed1983
őstag
Azigen!
Mostanában a fegyveres-töltényes hűtés a divat? -
CyDoN
senior tag
csak a top felső kategóriában néz így ki az X79! Az X79A-GD45-n már nincsenek ilyen töltények
-
KAMELOT
titán
Fasza lap.
Kár hogy nem maradt meg a fekete-kék kombó színvilág.
Talán beálltak a Gigabyte , Asrock ,EVGA sorba.
Mondjuk a színe hidegen hagy mivel a képernyőt nézem és a házam nem plexis.
De hardcore alaplap.(#89) benedekco: emlékszem annó a hardcore lapokon rézhűtés volt minden mennyiségben.
-
Eléggé ocsmány. Ez ma a trend. Mióta a 8évesek is építenek pc-t. De nem is az a baj, hogy 8 éves.... a probléma okát egy szinttel feljebb kell keresni.
Legközelebb atomerőmű dizájnú hűtőket is csinálhatnának.
Ez eddig mind kula volt amiket linkeltetek. Tán egy értelmesebb réz hűtés volt. -
Daert
őstag
Tejószagú..... ezsmiezs??
Kész öngyilkosság egy ilyen deszka,ha felmelegszik elsülnek a skulók??
Na meg az a Gatlinget formázó FET borda...
Azért kíváncsi lennék mit lát belőle a kedves tulaj teljes beszerelés után a házban
A színvilága tetszik. -
Ezek a design kakik szerintem inkább Ázsiában bejövősek,nem?
-
Findzs
addikt
nagyon gáz ahogy kinéz ez a lap
óvodába gyerekeknek jó lehet -
vanye
senior tag
Csak bennem fogalmazódott meg a kérdés, hogy a Gigabyte-ot minden létező fórumon ostorozó, MSI-t tömjénező, AMD-t pedig érzelmi alapon vásároló atti_2010 becses személyével eleddig vajon miért nem tüntette ki e topik közönségét?
Vigyázat! A kérdés költői...
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tökély....kéne!
-
Bopez
tag
Sírok, mi az a borda ott megint...
Azt hittem giga után nem lesz még egy akkora ökör gyártó, hogy puska meg töltény alakú bordát tegyen a lapjaira...
...erre tessék, MSI is beáll a hülyék sorába...nem baj, 12éves vérgémerek majd húzzák le aput meg anyut lóvéval, mert a Csabinak a szomszédba sniper alakú hűtő van a gépébe, neki meg minigun vagy géppuska alakos kell...
Sírok... -
jones965
Modder
A foxconn a csúcskategóriában tuning lapokat gyárt. Ezért van, hogy akár az X58-nál és itt is csak a processzor által támogatott memória csatornák számához igazított memória slotokat rakott a lapra.
Más kérdés, hogy a BIOS írással erősen le van maradva a konkurensekhez képest.
Egyébként nem sok versenytársa lenne. -
Coldearth
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #65 üzenetére
Ilyet kérek karácsonyra semmi csicsa és minőségben megegyezik az ASUS al szerintem.
Esetleg lehetne rajta több RAM slot de még a csúcskategóriára (EVGA X79 Classified – E779)is csak négy slot került
-
D.Orion
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #75 üzenetére
Annyira van hatékony, mint ez a lőszertartó az MSI-n.
-
T_Stark
őstag
válasz
Találtgyerek #70 üzenetére
Jó áron biztos nem lesz, mivel még a legolcsóbb most kapható LGA2011-es MSI lap is 72ezer:
[link]
Bár kinek mi az olcsó. -
mrhitoshi
veterán
Ez úgy ocsmány ahogy van.
-
Találtgyerek
veterán
A hűtést leszámolva nagyon bejön.Viszont ha jó áron lenne még az se érdekelne.
-
szacsee
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #67 üzenetére
pöcsköszörű @ kicsi
-
szacsee
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #65 üzenetére
Déli híd pöcsköszörű hűtését leszámítva rendben van a deszka.
-
T_Stark
őstag
Eszembe jutott egy jó ötlet, ha a Giga esetleg vissza akar vágni, csinálhatnának egy harci helikopter alakú déli híd hűtőt, amin a helikopter propellere oldaná meg az aktív hűtést
-
oPalRx7
aktív tag
végig se olvastam a hírt, a képek már kiakasztottak...
vulcan/minigun
katyusa
lőszer-hevederne má'....!
-
Xirtam
veterán
Az a déli chipseten lévő zsírkréta nagyon jó!
-
D.Orion
veterán
Semmi sem idegesít jobban, mint mikor a funkcionalitást beáldozzák a desing oltárán. Értem ezalatt most a hűtést... Ne akarja nekem senki bemesélni, hogy ez van olyan v. majdnem olyan hatékony, mintha rendes bordázás lenne rajta!
-
Retekegér
MODERÁTOR
Impresszív.
Nem értem mit sír mindenki, csupán a kinézet miatt nem aggódnék, nem nagyon szoktam leskelni az alaplapom. Ha ezért az "extráért" pofátlan felárat is kérnek, na az más tészta.
-
XtremLor
őstag
A Magyar Honvédség közbeszerzési eljárást indíthat majd az msi uj lapjára mint "titkos fegyver"
Kinek a fejéből pattanhatnak ki ilyen dolgok? A design nem ehhez a deszkához való, vagy csak mi gondoljuk rosszul, mivel a kő gazdag úri gyerek megveszi a család pénzéből mindegy mennyibe kerül, minél drágább annál jobb természetesen, a tudás is számít de ha még gépágyút is kapol hozzá jobban lehet dicsekedni a suliban!
-
szacsee
nagyúr
Valami játékstukkergyár tönkrement keleten?
Giga, MSI felvásárolta és műanyag helyett aluval önti ki a formát.
Kár, hogy nem erre szakosodott hűtésgyártó céggel paktáltak le.A pláne az egészben, hogy a hatékonyságot feláldozzák a design oltárán, mivel stock coolernél még el is menne a lelemezelt fedelű bordázat (asus, giga stb), de ezeket a deszkákat akik veszik nem stock coolerrel hajtják és a hőcsöves hűtők pont nem a mosfet részt szellőztetik előszeretettel.
-
tome.jr
addikt
Teljesen komolytalanná teszi a lapot ez a gagyi borda design. A legszomorúbb az egészben, hogy mindezt a zászlóshajó lapra pakolják rá. Akinek lenne pénze rá simán elriaszthatja a gyerekes külső.
-
Kriza
őstag
A "Rensas" vezérlő nem Renesas akar lenni?
Csak a pontosság miatt. -
Robi BALBOA
őstag
Jó lapnak tűnik, de a hűtése elég borzasztó, még a FET hűtése be is jön valamennyire, de az a rikító oda nem illő töltényes délihíd hűtés hát.....
-
TESCO-Zsömle
titán
-
T_Stark
őstag
Huhh, most hogy még egyszer megnéztem, az is feltűnt hogy a felső hűtőborda egy minigun csövét formázza
Meg 2 db 8 tűs CPU tápcsati van rajtaDurva...
-
Móci
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #41 üzenetére
Valahogy az nekem is jobban bejön, mint a másik két 'gémer' csoda. Azért a Saberen nem semmi az a két kis légkavaró... mintha valami ezeréves lapról lopták volna le őket.
-
Zolee11
senior tag
Ohh hát ez nagyon szupi alaplap, mindjárt veszek vagy 3-at, még a végén hiánycikk lesz.
#40: azért azok a mustárszínű kondik is odavágnak, a star-trek-es díszelemekről nem is beszélve...
Ma már semmiről nem szól ez az egész, mint a parasztvakításról. Aranyozott kondenzátorok. "Premium Gold Caps are luxury capacitors..." Aranyozott? Hát nooooooormális??? Még annyi haszna sincs mint az aranyozott hdmi és egyéb csatlakozóknak, pedig azoknak se sok értelme van.
Vicc kérem szépen, vicc.
Egyedül az ASUS lapja ami még úgy ahogy "normális" kategória. -
TESCO-Zsömle
titán
Az TUF-széria (The Ultimate Force).
De ott se vitték eddig túlzásba a military-t. Inkább csak a színválasztás köthető oda, meg a magas ellenálló képesség, ha lehet hinni a marketingnek...
Sehol egy tölténytár, vagy gépfegyver...
Mondjuk X79 terén nekem ez a lapjuk sokkal jobban bejön, mint a Sabertooth vagy a Rampage...
Sokkal vidámabb a színvilága, és a bordák is 'használhatóbbnak' tűnnek.
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #29 üzenetére
remélem is, tervezem a visszatérést asus lapra a jövőben
viszont náluk ott a military-s kinézetű sabertooth
igaz nekem nem jön be
-
Lesz vérpistikeOFF kiadás?
Betárazott zsírkréták nélkül?MOD: De miért? Most tényleg? Legalább az MSI "nemá". Csak 1 gyártót! Egyetlenegyet!
-
X Factor
addikt
te atyajóég.
-
CyDoN
senior tag
ez tényleg vicces!
Mondjuk engem sose érdekelt hogyan néz ki az alaplapom! A lényeg, hogy egy szép kuckóba legyen! -
lujó55
addikt
Most el kéne ájulni?
Szerintem semmi extra. -
subaruwrc
félisten
na már az MSI is ohh dear
-
bteebi
veterán
Érdekes konstrukció, de a technikai paraméterei impozánsak - nyilván az ára is -, szóval kellene.
-
cimabue
tag
F1 autó, bugylibicska, tölténytár, lőszer... lassacskán mindegyik gyártó megőrült úgy látszik.
-
TESCO-Zsömle
titán
Asus marad a megszokott design-nál. Ez a katonásdi nem illene bele se a ROG, se a TUF, se a sima palettára. A WS meg soha se a kinézetről szólt. Elég vásárlójuk van, hogy fenntartsák az osztályokat, szóval...
Rossz látni, hogy az MSI is elkapta a Gigagyíkot megfertőző vírust... Szó szerint felnevettem, mikor megláttam a Gatling-et...
-
leviske
veterán
Eddig pont azért tartottam őket nagyra, mert a lapjaik legalább úgy néztek ki, mintha nem az aktuális divat alkotta volna. Ez a varázsa úgy tűnik, most elvész a cégnek.
Remélem megérte. Végül is pont a hasonló designt követő Gigabyte nem tudta az utóbbi időkben tartani a lépést a riválisokkal.
-
Ringman
félisten
biztosan ez az aerodinamikailag+hőtechnikailag optimális forma, napról napra meglepődök a parasztvakítási faktor növekedésén. aztán meg a sírás, hogy túlmelegedés miatt fagy a gépinkább lenne sörbontó design, annak legalább valami haszna lenne.
-
yohnsee
tag
Tiszta szégyen. Egy bizonyos összeg feletti vásárlásnak már nem látom értelmét (vagyis inkább rongyrázásnak tartom) Szép és jó dolog, hogy military grade cuccok mennek rá, de fog ez annyival tovább működni, mint egy 20E forintos, normálisan összerakott alaplap? - Kérdem én. Ezek a hűtők rajta meg egyszerűen nevetségesek. Számomra a hűtőfelület mérete mérvadó, nem a kinézete. Eddig egészen jó dolgokat előállító gyártóként tartottam számon az MSI-t, most kicsit csalódtam. Igaz, csak vizuálisan, mert valószínűleg soha nem fogok ilyen alaplapot venni, hogy a tudását is értékelni tudjam.
-
Srodney
senior tag
szerintem a gyártók is tudják hogy igazán nekik van pénzük,róluk sokat lehet lejmolni és ezekkel a cuccokkal rájuk építenek.
eddig sem szívleltem az msi-t,de most már egy szintre teszem a gigával és a legutolsó sorba.ezzel a töltényes csipszet hűtéssel "ellőtték" az esélyüket nálam a gigával egyetemben...(azért azt hozzá kell tenni hogy az msi-nek kevéssel de emészthetőbb megoldása van) -
hunmyke
aktív tag
Azért mennyivel jobban néztek ki a GB hőcsöves megoldásai X48-as chipseteknél: [link]
-
NixonHUN
tag
Áhhh... komolytalan az a lőszeres hűtés..
-
Daywalker
addikt
Ők már ugye bemutatták a választék egy részét [link] és szerencsére nem csináltak ilyeneket. Persze a Tuf-on ott is lehet picit vitázni, de ennél még annak is több haszna van. Persze még jön a Gene meg a Formula, oda még lehet elmebeteg baromságokat kitalálni, de nem fognak. Persze ők is csináltak már VGA-t, amin F1 autó alakja volt a hűtő keretének
-
jocek91
aktív tag
Felejtsék már el ezeket a fegyver meg lőszer motívumokat omfg... komolyan azt hiszik ezért "kelendőbb" lesz a deszka?
Az utolsó képen a PS2 csati mögötti cuccot nézzétek. LOL
Mondjuk ennek egy pozitívuma van, nincs aktív chipset hütő. -
T_Stark
őstag
Na... a Giga gépfegyvertáras hülyeségét egyből eltanulták ezek is...
Gratulálok MSI, ennél azért értelmesebbnek hittelek titeket -
Roxbury
őstag
Jót röhögtem.
-
Angel1981
veterán
Még a csúcskategóriában sem tudnak felhagyni ezzel a gyerekes, komolytalan déli híd hűtőborda designnal?
-
keIdor
titán
Az a chipset hűtő... tiszta vérpistikés.
-
Móci
addikt
Már-már megörültem, hogy lesz egy igazán dögös deszka az MSI részéről, de amikor ránagyítottam a képre... hát lol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Wii U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest