- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Igen, a 7" előnye, hogy szinte megegyezik egy 2DIN-es hellyel, már ha van. A Nexusom is meg van picit berhelve, mert szükség esetén dupla érintésre éled a kijelző és jelenleg, ha gyújtást kapcsolok, akkor minden esetbe éled, ha ki van kapcsolva, akkor is bekapcsol automatikusan. Gyújtás elvételnél pedig pár másodperc után kikapcsol a kijelző.
Az OBDII egy szabványos csatlakozás, szinte minden újabb autó ezt használja, úgy hogy nem nagy kaland összekapcsolni az autó komputerét a tablettel. -
mumk1
addikt
Nem, ez egy L200-as. Szerencsém volt, mert pont patentül befért a Nexus. Mondjuk a kép még nem a végleges állapot, mert azóta sikerült hozzá szereznem egy ilyen 3A-es tápot.
@lcee79
Mindent én csináltam.
Igen, OTG-n megy, mivel gyárilag nincs benne mobilnet, csak wifi. A PPP widget kell hozzá, nekem azzal megy hibátlanul. -
mumk1
addikt
Nekem már hónapok óta van beépítve egy Nexus 7-es az autóba. [link]
Kapott a verda számítógépe egy BT-s OBDII-es interfészt és a Nexusra feltettem hosszá a Torque Pro appot. Ezzel folyamatosan látszik a motor minden paramétere, adott helyzetben hibakódot kiolvas, vagy töröl. Ezen kívül kapott egy 4G donglét OTG-n keresztül, így online szól a Google Music.Szerintem baromi jó dolog egy ilyen kis fedélzeti szerkezet.
Ja, és 3A töltés dukál hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Parfüm topik
- Argos: PH!arckép
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest