Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Mondjuk én mp3-at hallgatok eleve kocsiban pendrive és sd kártya is megy...Arra így is annyi zene ráfér még jó minőségben is, hogy 2 hét alatt sem megy körbe
Kijelző persze nem nagy szám, meg ugye így navi sincs, de legalább van rendes hangrendszer, gyári műanyag
az ment a kukába.
Mondjuk a kijelző nem lenne rossz az autóba, de mondjuk nekem 10 colos tabletem van (asus tf300t) az már nem nagyon férne be, bár egyedileg be lehetne építeni.
Ez a hibajelzés kiíratás és kitörlés ez tetszik, bár ehhez szerintem egyedül kevés lennék, hogy össze tudjam hozni az autóval, mert az autókban nem vagyok elég jártas -
Integra
titán
igen, minden alapja, hogy befér e
remélem betudom tenni, de ahhoz bontanom kell a középkonzolt és megkell valahonnan szereznem a dupla dines fedlapot a mostani 1 dines helyére.
ez egy nagyon jó cikk a mirrorlink vs carplayrőlgyakorlatilag már mindenkinek van mirrorlinkje, kenwood, jvc, pioneer, alpine etc... egy baj van velük, hogy messze elmaradnak gyorsaságban egy n7-től. ami nekem kérdés, hogy n7 esetén,hogyan van az embernek rádiója?! mert minden más ok, adott, de a rádió az nem
-
lcee79
addikt
Elég f@sza
Te építetted be vagy úgy csináltattad?Ezen kívül kapott egy 4G donglét OTG-n keresztül, így online szól a Google Music.
Ezt a részt nem vágom, hogy van ez?
Mármint OTG-n keresztül felismeri a mobilnetes sticket?
Én egyszer próbálgattam ilyesmit a ONE X-en de ha jól emléxem nem jött össze -
Integra
titán
én is pont ezt tervezem a mitsuba majd, egy n7-et (2013) a dupla din helyére, oda be is fér, de a hondába nem tudok sajnos tabletet tenni, egyszerűen nem megoldható a hely miatt,hiába van dupla din ott is
aztán ha megvan, garázsba beáll, wifin meg szinkronizál és/vagy kesztűtartóba usb kivezetés..
nagyonjól néz ki amit csináltál, szép tiszta, ez egy új lancer, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest