- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nem rossz ez az irány... De vajon mikor fog megfordulni? Azaz mikor lesz, amikor a telefonról fogunk "autó" funkciókat elérni?
-
mumk1
addikt
Igen, a 7" előnye, hogy szinte megegyezik egy 2DIN-es hellyel, már ha van. A Nexusom is meg van picit berhelve, mert szükség esetén dupla érintésre éled a kijelző és jelenleg, ha gyújtást kapcsolok, akkor minden esetbe éled, ha ki van kapcsolva, akkor is bekapcsol automatikusan. Gyújtás elvételnél pedig pár másodperc után kikapcsol a kijelző.
Az OBDII egy szabványos csatlakozás, szinte minden újabb autó ezt használja, úgy hogy nem nagy kaland összekapcsolni az autó komputerét a tablettel. -
lcee79
addikt
Mondjuk én mp3-at hallgatok eleve kocsiban pendrive és sd kártya is megy...Arra így is annyi zene ráfér még jó minőségben is, hogy 2 hét alatt sem megy körbe
Kijelző persze nem nagy szám, meg ugye így navi sincs, de legalább van rendes hangrendszer, gyári műanyag
az ment a kukába.
Mondjuk a kijelző nem lenne rossz az autóba, de mondjuk nekem 10 colos tabletem van (asus tf300t) az már nem nagyon férne be, bár egyedileg be lehetne építeni.
Ez a hibajelzés kiíratás és kitörlés ez tetszik, bár ehhez szerintem egyedül kevés lennék, hogy össze tudjam hozni az autóval, mert az autókban nem vagyok elég jártas -
Integra
titán
igen, minden alapja, hogy befér e
remélem betudom tenni, de ahhoz bontanom kell a középkonzolt és megkell valahonnan szereznem a dupla dines fedlapot a mostani 1 dines helyére.
ez egy nagyon jó cikk a mirrorlink vs carplayrőlgyakorlatilag már mindenkinek van mirrorlinkje, kenwood, jvc, pioneer, alpine etc... egy baj van velük, hogy messze elmaradnak gyorsaságban egy n7-től. ami nekem kérdés, hogy n7 esetén,hogyan van az embernek rádiója?! mert minden más ok, adott, de a rádió az nem
-
mumk1
addikt
Nem, ez egy L200-as. Szerencsém volt, mert pont patentül befért a Nexus. Mondjuk a kép még nem a végleges állapot, mert azóta sikerült hozzá szereznem egy ilyen 3A-es tápot.
@lcee79
Mindent én csináltam.
Igen, OTG-n megy, mivel gyárilag nincs benne mobilnet, csak wifi. A PPP widget kell hozzá, nekem azzal megy hibátlanul. -
lcee79
addikt
Elég f@sza
Te építetted be vagy úgy csináltattad?Ezen kívül kapott egy 4G donglét OTG-n keresztül, így online szól a Google Music.
Ezt a részt nem vágom, hogy van ez?
Mármint OTG-n keresztül felismeri a mobilnetes sticket?
Én egyszer próbálgattam ilyesmit a ONE X-en de ha jól emléxem nem jött össze -
Integra
titán
én is pont ezt tervezem a mitsuba majd, egy n7-et (2013) a dupla din helyére, oda be is fér, de a hondába nem tudok sajnos tabletet tenni, egyszerűen nem megoldható a hely miatt,hiába van dupla din ott is
aztán ha megvan, garázsba beáll, wifin meg szinkronizál és/vagy kesztűtartóba usb kivezetés..
nagyonjól néz ki amit csináltál, szép tiszta, ez egy új lancer, nem? -
mumk1
addikt
Nekem már hónapok óta van beépítve egy Nexus 7-es az autóba. [link]
Kapott a verda számítógépe egy BT-s OBDII-es interfészt és a Nexusra feltettem hosszá a Torque Pro appot. Ezzel folyamatosan látszik a motor minden paramétere, adott helyzetben hibakódot kiolvas, vagy töröl. Ezen kívül kapott egy 4G donglét OTG-n keresztül, így online szól a Google Music.Szerintem baromi jó dolog egy ilyen kis fedélzeti szerkezet.
Ja, és 3A töltés dukál hozzá. -
Integra
titán
igen, pont a navigáció miatt kell alapvetően erősebb töltő autóba. mondjuk kelleni fog egy osztott usb kábel, egyik része ugye a szivargyújtóba, az usb csatlakozó a telefonba és a harmadik ág meg a fejegységbe, mert a fejegység biztosan nem ad annyi szuflát a telefonnak, amennyire szüksége van ilyenkor.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
norbert1998 #11 üzenetére
valamikor biztosan, de most még nem. kábel sokáig lesz még és igazából az is a legjobb.
-
Integra
titán
szerintem is a mirrorlink a legjobb...
ezen gyári verzió abban különbözik tőle, hogy a google az autógyártóknak megírja az autóba integrált gui-t. hasonlóan mint az apple carplay esetén, de ez egy fokkal jobbnak tűnik. engem nem érint a 15 éves autómmal amúgy a történet, én majd veszek egy dupla din mirrorlinkes fejet, annál jobb úgysem lesz egyik sem, mert ugyanaz a szabadság, mint amikor a telefonod nyomkodod, az android auto meg az apple carplay meg butított. az apple mindenképpen, de szerintem a google is ilyen lesz, csak talán nem annyira butított, de a mirrorlink ellen esélye sincsen.
számomra meglepő, hogy a mirrorlinket nem akarja a google hivatalosan, holott pofon egyszerű és tényleg a legjobb. csak egy minőségi és gyors, kapacitív panel kell az autóba és kész. kvázi egy tablet panel.a vezeték nélkülivel egy gondom van, a zeneminősége..
-
Petester
senior tag
És ez miben tér el a már évek óta létező Mirrorlinktől? Támogatta a Symbian, működik Androiddal is...
Vagy ez a terv már vezeték nélkül tudná ugyan ezt?Szerk.: Integra, egyre gondoltunk.
-
Integra
titán
ez a rendszer nem csak gyárilag lesz, az alpine, pioneer etc is gyártják már, mirrorlink néven fut a történet, az a lényege, hogy gyakorlatilag a telefonod kezelőfelületét tükrözi egy az egyben a a fejegység műszerfalba épített dupla dines vagy kihajtható képernyőre és egy az egyben a telefonod használod zenére, navigációra, mindenre.
-
jacis
nagyúr
Olyan lesz az Android mint a terminátorban a Skynet
-
HawerKing
őstag
Na ez nemhulyeseg. Irigylem majd azokat akik ilyen kocsit megtudnak maguknak engedni.....
Remelem majd lesz fozott Rom az en Audi B4 esemhez is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest