- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
1. Elhiszem mert tudom, hogy értesz hozzá, de nem tapasztaltam.
4. Próbáld majd ki az idei(2011-es) shuttereseket és mellette valamelyik cinema3D-s LG-t és érezni fogod a különbséget biztos lehetsz benne. A Zalman-t meg tényleg ne hasonlítsuk ehhez mert tényleg nem ugyan az a gyakorlatban a kettő. Én próbáltam mindet és biztosíthatlak, hogy a gyakorlatban te is látni fogod. Egyébként ugyanazokat a demókat, filmeket néztem a shutteres és a cinema3D-s készülékeken is.(#32) Márton -> Igen, alkalmam volt kipróbálni a zalman megoldását is már. Bemutatóterem nem tudom, hogy hol van publikus jelenleg(LG székházban nem tudom engedik-e próbálgatni az új készülékeket bárkinek), de pár hónap múlva szerintem lesznek a készülékek a MM-okban, Saturnokban biztosan. De tényleg a gyakorlatban kell kipróbálni, mert egyelőre dezz-nek is de hiába mondok bármit nem fogja elhinni a dolgot amíg nem látja a saját szemével.
-
-
BloodRay
veterán
1. Crosstalkol a szemed??
2. Aláírom, hogy mondjuk a Pana V20-nál alacsony a crosstalk, de ezeknél még jóval kisebb a technológiából adódóan is.
3. Ez igaz. Az LG ezen megoldása speciel nem sötétedik.
4. Próbáld ki és rájössz, komolyan mondom. Én az összes nagy gyártó 3D-jét próbáltam nem keveset és messze jobb ez(legalábbis számomra). 4-5 méterről néztem új LG készüléket és még onnan is tökéletesen élvezhető volt a 3D. Ezt eddig egyetlen shutteres 3D-ről nem mondhattam el.(#22) Márton -> Az alapja lehet ugyanaz a két technológiának, de eltérnek.
Tényleg próbáld majd ki valahol ha lehetőséged lesz azt mondom, mert cseppet sem tűnt gyengének az anyag felbontása. Mondom ezt úgy, hogy az ilyen új készülék mellett közvetlenül volt egy shutteres plazma és azt is néztem.
A crosstalk-ra és a betekintési szögre is azt tudom csak mondani, hogy próbáld majd ki, ne hasonlítsd a zalman megoldásához. Én is meglepődtem mennyire jó, mert igencsak nem bírtam eddig a 3D készülékeket(se aktív, se passzív). Szóval nem akarok senkit rábeszélni, csak személyes tapasztalatból mondom, hogy jó nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest