- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
1. Elhiszem mert tudom, hogy értesz hozzá, de nem tapasztaltam.
4. Próbáld majd ki az idei(2011-es) shuttereseket és mellette valamelyik cinema3D-s LG-t és érezni fogod a különbséget biztos lehetsz benne. A Zalman-t meg tényleg ne hasonlítsuk ehhez mert tényleg nem ugyan az a gyakorlatban a kettő. Én próbáltam mindet és biztosíthatlak, hogy a gyakorlatban te is látni fogod. Egyébként ugyanazokat a demókat, filmeket néztem a shutteres és a cinema3D-s készülékeken is.(#32) Márton -> Igen, alkalmam volt kipróbálni a zalman megoldását is már. Bemutatóterem nem tudom, hogy hol van publikus jelenleg(LG székházban nem tudom engedik-e próbálgatni az új készülékeket bárkinek), de pár hónap múlva szerintem lesznek a készülékek a MM-okban, Saturnokban biztosan. De tényleg a gyakorlatban kell kipróbálni, mert egyelőre dezz-nek is de hiába mondok bármit nem fogja elhinni a dolgot amíg nem látja a saját szemével.
-
BloodRay
veterán
1. Crosstalkol a szemed??
2. Aláírom, hogy mondjuk a Pana V20-nál alacsony a crosstalk, de ezeknél még jóval kisebb a technológiából adódóan is.
3. Ez igaz. Az LG ezen megoldása speciel nem sötétedik.
4. Próbáld ki és rájössz, komolyan mondom. Én az összes nagy gyártó 3D-jét próbáltam nem keveset és messze jobb ez(legalábbis számomra). 4-5 méterről néztem új LG készüléket és még onnan is tökéletesen élvezhető volt a 3D. Ezt eddig egyetlen shutteres 3D-ről nem mondhattam el.(#22) Márton -> Az alapja lehet ugyanaz a két technológiának, de eltérnek.
Tényleg próbáld majd ki valahol ha lehetőséged lesz azt mondom, mert cseppet sem tűnt gyengének az anyag felbontása. Mondom ezt úgy, hogy az ilyen új készülék mellett közvetlenül volt egy shutteres plazma és azt is néztem.
A crosstalk-ra és a betekintési szögre is azt tudom csak mondani, hogy próbáld majd ki, ne hasonlítsd a zalman megoldásához. Én is meglepődtem mennyire jó, mert igencsak nem bírtam eddig a 3D készülékeket(se aktív, se passzív). Szóval nem akarok senkit rábeszélni, csak személyes tapasztalatból mondom, hogy jó nagyon. -
BloodRay
veterán
Nem fullhd/szem, de mivel egyszerre kapod a két képet így a binokuláris látásnak(remélhetőleg jól írtam) köszönhetően gyakorlatilag fullhd képet látsz egy adott pillanatban.
A shutteres megoldásoknál pedig sokkal jobb mind a hatásfokot, mind pedig a komfortot illetően. Nem vibrál, nincs crosstalk, nem kell tölteni, nem sötétül a kép ha elfordítod a fejed és ami a leglényegesebb szerintem, hogy sokkal jobb a 3D érzet.
Tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest