- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
MasterMark #64 üzenetére
nem? ha új, 2018-as Apple telefont akarsz, akkor ez az alja. idei belépő. tökmindegy, hogyan csavarjuk ki bár igyekeztek úgy összerakni, hogy használhatóságban felvegye a versenyt a két csúcstelefonnal, akkor is más kategória.
-
Malachi
veterán
a kamera is új, az új X-ek nagylátószögűje. kb. tökugyanaz belül mint a nagyok, mínusz 1 GB RAM, meg pár fícsör hiányzik és a kamera egyszerűbb.
viszont így is drága, ráadásul esetlenül nagy lett. szomorú, hogy nem maradt már egyetlen rendesen tartható telefon sem az SE kivezetésével. mindegy, a 8-as még kb. ésszerű méretű.
-
Malachi
veterán
válasz
turbulencia8 #52 üzenetére
ja csak aztán nehogy igazodjanak a forgalmazók és szépen felkerekítsék az i8 árát is az újak közelébe főleg így, hogy megugrik majd rájuk a kereslet. gondolom hozzám hasonlóan sokan vártak mostanáig a váltással, én pl. arra számítottam, hogy az új X kezd a tavalyi áron, a régi X-et ócsítják szépen és akár arra is beneveztem volna. erre a régi X-et kiveszik a kínálatból, az újak meg horror áron mennek. köszönhetően persze a gyenge forintnak is, de hát na.
amúgy ez az eszetlen ár milyen hatással lesz a használtpiacra? nem lenyomja majd, hanem szinten tartja vagy emeli az árakat? adhatom a 2 éves 65 GB-os SE-met 70-ért?
-
Malachi
veterán
hát röhöghet, de ezt azért már nem. itt most bennem is eltört kicsit valami, mert most felbontás ide, vagy oda (engem minimálisan sem érdekel a mostani SE-m után) mégiscsak 300k-t elkérni egy aktuális BELÉPŐ telefonért... kösz, de kösz nem Apple. ugyan már.
szóval szevasz i8/i8 Plus, győztetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest