- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Ez pont az a kategória ami még Mo-on is belefér bárkinek, hogy biztonságban tudja a dokumentumait / biztonsági mentéseit. Évi 3600Ft-ról beszélünk. 2 pizza ára. Androidon Gcloud-ot használtam ott meg a plusz tárhelyet adták pénzért, ha elfogytál bár az legalább lifetime volt, de arra is el kellett költeni pár 1000Ft-ot, hogy elférjen minden.
-
BaLee
addikt
válasz
aprokaroka87 #715 üzenetére
Van több is, többek közt gyári is van, de alig tud helyet felszabadítani.
-
BaLee
addikt
válasz
<Lacy85> #707 üzenetére
Az androidok 16GB belső tárhellyel a használhatatlanság szintjét súrolják. Barátnőm P9 lite-ját 3 havonta kell visszaállítani gyári állapotra, hogy tudjon alkalmazásokat frissíteni... Nekem 32gb-os iphoneom van, spotify, offilne térképek, podcastok, játékok, csomó kép és film, a rendszer megoldja, ha fogy a hely, képeket feltölti cloudba pl. és csak kisebb felbontást hagy meg. Több mint 1 év után még nem volt problémám a fix 32GB tárhelyből. Míg a 16gb-os androidba hiába raksz akárhány GB SD kártyát mellé, teleszemeteli a belső memóriát mindennel, hiába van már szinte minden külső SD-n... Ez tapasztalat.
-
BaLee
addikt
válasz
Gigicuci #643 üzenetére
Na igen. Egyrészt ez az 1:1 $:€ konverzió is vicces már, de megszoktuk, de a 27% áfa még odatesz a dolgoknak. 200-220 körül már nem olyan rossz ajánlat.
Volt anno egy cikk is (nem tudom mennyi volt az igazságalapja) hogy nálunk kerül a legtöbbe az iPhone a magas áfa miatt.
-
BaLee
addikt
válasz
vodrosjozsi #388 üzenetére
Nálad a felbontás a minden?
Na pont te vagy a mobil és a tv gyártók képzeletbeli célcsoportja.
A felbontás egy sokad-rangú tényező egy kijelzőnél, aminél nem látod a különbséget 326ppi és 800ppi között. Mert normális használat mellett nem látod. -
BaLee
addikt
Nem ezt mondtam. De tök felesleges itt a nagy felbontások bűvöletében élni egy telefonnál. Nekem ne adjanak nagyobb felbontást, adjanak csak ekkorát, bőven elég. Csak az árazás még nem az igazi.
(#284) aprokaroka87: nem. Viszont a 3GB memóriával akadhatnak gondok, mint ahogy akadtak is bőven az Iphone X-nél, rengetegen írták, hogy ahhoz a felbontáshoz már kevés a 3GB memória.
-
BaLee
addikt
Mi a francnak egy fullHD feletti kijelző egy kics*szett telefonba??
Mit tudtok ezen pörögni.Annyi értelme van a 400-500ppi feletti felbontásnak hogy sokkal jobban zabálja az erőforrásokat, a memóriát meg mindent.
Az iPhone7-em ugyanígy 326ppi és nekem tűéles. Nekem ez bőven elég lenne, mondjuk nem 300k-ért...Ja amúgy jó a szemem, mielőtt aggódna valaki.
-
BaLee
addikt
A sima X-et amúgy kivezetik? Mert ez az Xr nem nagyon rúg mellette labdába...
Csak mert az apple honlapon már nincs kint ár infó csak az, hogy kapható hivatalos viszonteladóknál.
-
BaLee
addikt
Árban kicsit durva lett. Belépő modell 300k körül indul. 200k körül elgondolkodnék rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest