- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Ahogy a kollégák is írták előttem, azért az okostelefon világban annyira nem gyakori az, hogy egy 4 éves telefon a fiatalabbakkal kvázi egy időben, vagy egyáltalán valamikor kapjon frissítést, így ez szerintem mindenképp nagy szó. Épp ezért gondolom azt, hogy a következőt már szinte biztos, hogy nem fogja megkapni, de legyen Neked igazad és legyen tovább támogatott, én csak jól járnék vele!
-
.Szaki.
addikt
Én mindig amikor jelez a telefon frissítem a rendszert, eddig még nem tapasztaltam kellemetlenséget, mindegyiken hibátlanul működik az 5S. Az biztos, hogy amíg él és működik, addig maradni fog. Egyébként feltűnő, hogy az 5S tipikusan egy olyan modell, amit a tulajok addig használnak, ameddig csak működik, nem akarnak váltani. Eszméletlen jó konstrukció, az ilyen sokáig tartó támogatás pedig szintén szimpatikus. Ezért is garantálható az, hogy aki egyszer vett egy ilyen telefont és sok idő elteltével ha tönkremegy és új készüléket kell vegyen, akkor marad az illető a márkánál. Én sem vennék már mást, nem is volt még olyan telefonom, amit ne untam volna meg ennyi idő alatt, de ez bizony még sokáig maradni fog.
Egyébként a telefon csak jelez, hogy frissítsd a rendszert, de ha sokáig nem frissíted, akkor az értesítés eltűnik és onnantól békén hagy. Baráti társaságomban majdnem csak iPhone van (i4-i7-ig bezárólag), és van aki nem akarta frissíteni, ő mondta. Szóval ettől nem kell félni, hogy rád erőszakolják a frissítést, ha nem akarod, akkor nem frissíted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged