2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Az iPhone 5s is megkapja a legújabb iOS-t

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Apple

Az Apple hivatalosan is közzétette azon készülékek listáját, amelyek számíthatnak a napokban bemutatott iOS 11-es verziójára.

Az Apple a hétvégén rendezte meg éves fejlesztői konferenciáját San Joseban, ahol többek között az iOS új verzióját is bemutatták. Az iOS 11 valamikor ősszel, az új iPhone-okkal egy időben startolhat. Az változásokat és az új funkciókat részletesen ismertették a WWDC-n, a kompatibilis készülékek, egyébként igen vaskos és átfogó listáját viszont csak most tették közzé.


[+]

Az iOS 11-el együttműködő eszközök sorát az iPhone 5s nyitja, ami idén negyedik életévébe lép, viszont nagyjából várható módon az iPhone 5 és 5C már nem szerepel a listán, az 5s-től felfelé azonban minden, azzal együtt, hogy az 5s nem minden új funkciót kap meg. Ilyen például a magánszemélyek közötti közvetlen fizetés, az Apple Pay Cash, ami csak a 6-os szériától elérhető a rendszerben.

Hirdetés

Előzmények

 • Új iOS, új WatchOS, új iPad Pro

  Az Apple éves fejlesztői konferenciája sok év után újra San Jose városában kerül megrendezésre, a nyitó eseményen megmutatta magát az iOS 11, a WatchOS 4 és a két új iPad Pro is.

 • Apple iPhone 7 Plus - a tele-fon

  Bár a nagyobbik iPhone 7-nek a teleobjektíves hátlapi kamera a legfőbb érdekessége, nem csak az teszi a feketében lélegzetelállító phabletet az Apple eddigi legjobb telefonjává. Körbejárjuk, hogy még mi.

 • Apple iPhone 7 - Hetes, ki hiányzik? Jack!

  Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.

 • iOS 10 rendszerbemutató

  Egy iPhone 6s fedélzetén tudtuk kipróbálni, mit nyújt az Apple mobil operációs rendszerének legújabb változata. A gyorsan terjedő iOS 10 felhasználói felületben és funkcionalitásban egyaránt felvonultat újdonságokat.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.