- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Figyi, szerintem vitázzunk értelmesen, és kérlek írd le, hogy a Nokia miért tisztességes gyártó, a többi (gyártókra lebontva külön, ha kérhetem) pedig miért nem.
Statisztikai adatokat lehetőség szerint minimum egy hivatkozással kérném, amennyiben lehetséges.Mivel látható, hogy fejbúbig elmerültél a témában, mindannyian csak tanulhatunk tőled, és én speciel szeretek tanulni, ergo áhítattal várom a tudást. Mester. Padawanod vagyok.
-
Morden24
nagyúr
Tévedsz a Nokia az "atyaúristen" mobiltelefongyártás téren.
Tölt már USB-n keresztül, vagy még várni kell pár évet...?
Trollkodni hülyeségekkel minden gyártó ellen lehet, azt hiszed, a műanyagkirály Nokiát nem tudják itt ízekre szedni, akik egy picivel kevesebb szemellenzőt viselnek, mint egy versenyló?Másrészről meg nem tudom, milyen jogon fikázod-szapulod, nézed le az Apple fanokat, amikor olyan masszív csőlátásról teszel tanúbizonyságot minden egyes kommenteddel, amilyet még közülük is csak a legelvetemültebbek tudnak összehozni, pedig aztán szép díszes társaság, no offense.
P.S.: Mellesleg nem tudom, hogy mennyire vagy képben, de a Tube speciel ki sem jött volna, ha nincsen szifon. Mire kijött, egy árban volt a szifon 3G-vel. Ja, és hogy botrányos anyaghasználata volt, és nem utolsósorban a görgetőrutin is tapsot érdemelt... az meg már kit érdekel, régen volt már, most éppen jó alapanyag egy kis szidáshoz.
Amióta létezik legalább 10x annyi mobiltelefont adott gazdára mint az Apple.
Gondolom az nem zavar, hogy az Apple termékpalettája egy készülékből áll, ami szisztematikusan ugyanabban az árkategóriában játszik, míg a Nokia gyerekjátéktól Vertuig mindent nyom?
Olyan szolgáltatásokat is kínál ami az Apple -nak eszébe sem jutott.
Melyikre gondolsz? OVI store? Zeneletöltés? Hmmmm...
-
Morden24
nagyúr
Nincs szifonom. Sőt, mekbúkom, ipod-om, vagy megharapott almám sincs.
Viszont a párhuzam marhaság volt, kevered a szezont a fazonnal, aztán meg benyomod aláírásba, mint valami hatalmas győzelmet, de bízz bennem: ez inkább ciki, mint jófejség, főleg mivel ez az mms duma az első iPhone-nál már lefutott. Nem mellesleg azóta meg is oldható, ha jól tudom.
Ja, és ne tegyünk már úgy, mintha a Nokia lenne az atyaúristen. Megjegyzem, ez nem is Nokia vs. Apple vagy 5800 vs. iPhone4 topik. Nem mellesleg szerintem mindenki szarik rá, hogy valaki szerint X Nokia telefon jobb vagy mms-esebb a szifonnál.
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
Barthezz2 #152 üzenetére
Jó persze, akár fel is robbanhatna a kezemben
2 év HTC használat után megtanultam, hogy a probléma az csak egy ok, amiért piszkálgathatod a telefonodatA tok egyébként számomra egyszerűen felfoghatatlan. Átszámolva a full IS ~5600 lokál fabatka. Nem tudom, mennyi az Apple grátisz tokja, ha éppen nem grátisz, de hát könyörgöm, megnézte valaki a cégnél, hogy hogy néz ki az a kacat? Döbbenetes
-
Morden24
nagyúr
válasz
Zozicsek #136 üzenetére
Lehet, kicsit demagóg leszek, de ha ez megoldja a gondot, akkor bár a hibát hibának tartom, de mint problémát elutasítom, hiszen az általam preferált használat mellett nem jelentkezne (mondhatni: Ki az, aki egy ilyen eszközt bárminemű védelem nélkül használ? Az Invisible Shield akkor is rákerülne általam, ha nem lenne szigetelési probléma, magyarán számomra irrelevánssá válik a gond, ha tényleg ennyivel meg is oldódik - ezért kérdeztem rá).
Egyébként ugyan húszszoros látens rétegről konkrétan nem igazán hallottam, de az elméletedhez nem árt hozzáfűzni, hogy nem éppen mindegy a termékkategória és a hibakategória sem, szóval ez a 20-as szám semmiképpen nem lehet tényszerű.
Abban viszont igazad van, hogy a hsz-em (illetve hozzáállásom) tökéletesen bizonyítja, hogy a 0,55% lehet akár a többszöröse is, ha a hibát a saját felhasználói preferenciáimon belül, kompromisszum nélkül meg tudom oldani(#137) Barthezz2: Ebben igazad van, bár ettől függetlenül szerintem ez a legszerencsésebb eset...
(#139) madgie: Hát kérem, akkor ennyi
Részemről egyelőre marad a szifonprojekt, epekedve várom a Mobilarena tesztet -
Morden24
nagyúr
Amúgy feltennék egy kérdést, mivel amatőr vagyok a témában, és annyi egymásnak ellentmondó véleménnyel van tele a net, hogy inkább egyik sem érdekel...
Egy szimpla, átlátszó fóliával - valami Invisible Shield-szerű cuccal - nem lehet az egész rövidrezárós problémát egycsapásra megoldani?
Ez két dolog miatt érdekelne: egyrészt, ha igen, akkor részemről antennapara kihúzva; másrészt azért, mert az Apple által adott/ajánlott/ajándékozott tok kicseszett undorító, és a büdös életben nem raknám rá a készülékre, ha ilyet vennék.
-
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
Lotusomega #50 üzenetére
Tyű, már azt hittem, ez nem is szifon topik, de látom, azért csak előkerültél...
Apple fanboy, Nokia fanboy, pfff... -
Morden24
nagyúr
Örülök a cikknek, mert nektek hiszek is.
Ez mondjuk még nem tántorított el a készülék megvásárlásától, ellenben tűkön ülve várom a tesztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest