Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
másodpercenkénti 30 képkocka sebességű, 640x480 képpontos videók rögzítésére is alkalmas 3 megapixeles, autofókuszos kamerát kapott, valamint a GPS vevője mellé digitális iránytű is került. A 7,2 megabites HSDPA támogatás mellett további fontos változás, hogy egy feltöltéssel akár 12 óra GSM vagy 5 óra 3G beszélgetésre, 9 óra WLAN vagy 5 óra 3G böngészésre, 10 órás videólejátszásra vagy 30 óra zenehallgatásra is alkalmas.
az új modell PowerVR SGX grafikus processzora már OpenGL ES 2.0 támogatással bír.
-
Ricardo
titán
"hat igen, milyen szar is mikor mindennap egy uj kellemes meglepetest hoz valami "
Szerintem arra gondol, hogy minden új alkalmazásnál külön hír, külön topik. Sokkal egyszerűbb és követhetőbb lenne ha már a meglévő témába írná be valaki hogy "jé még ezt is tudja ám", és aki akar eldől tőle, vagy letérdel imádkozni a Steve Jobs képe elé, aki akarja kifejezi nemtetszését, esetleg közli hogy ezt már a karórája is tudta a 70-es évek derekán.... stb.
-
plus44
veterán
Vicces ez a kép.

-
S. Szabi
őstag
Nagyon tetszik ez a kép! Jópofa...

-
moonman
titán
most megint minden funkcióról külön hír lesz? holnap a copypaste jön?
igen, Windows 7-nél sem szeretem, hogy minden nap rájövünk valami alapvető dologra.
-
P00By
nagyúr
Ha a crysis megy fullon, akkor mégis kell!
(najó nem
)majom2: Az lehet, de az iphoneon más is fut a háttérben.
-
guti86
tag
uj ipod touch mire varhato nemtudni?
-
szente
addikt
tudom,nem összehasonlítható,de egy psp-hez képest hol lesz kb grafikában?gondolom játszhatóságban alul marad...ha már ennyire rágyúrnak a játékokra,akkor igazán csinálhatnának hozzá egy gamepadot vagy valamit...(vagy létezik már ilyen?)
-
majom2
senior tag
igen, tényleg érdekes lesz. én azt tartom valószínűnek h a komolyabb app-ok támogatják majd mindkét megoldást párhuzamosan.
bár hatalmas húzóerő a jelenlegi 40milliós install base. nagyon nagy szám ez, az iphone most versenyezhet önmagával
ugyanakkor a gamerek gondolom inkább előbb váltanak majd mint utóbb. nameg ugye 2 év után minden előfizu lejár és "kell" venni újat 
kiváncsi leszek mi lesz az az első app, ami ténylegesen kihasználja a 3GS jelentős erőtöbbletét. mert ugye a dupla RAM, a kb 2x gyorsabb CPU és a minimum 3,5x gyorsabb 3D egység egészen más dimenziókat nyit meg.
-
bmwk1200s
őstag
Én ezt nem értem!
Miért nem lehet szépen optimalizálni a régire is, meg az újra is?
Aki egy új játékot le akar tölteni, először válassza ki milyen iphone-ja van, és kész.
Vagy azt is meg lehetne (szerintem) oldani, hogy a telepítés során ismeri fel az alkalmazás a készülék konfigját, és állítja be magát az optimális működésre.
Minden új játékot úgy kell megírni, hogy visszafelé is kompatibilis maradjon. Persze gondolom ennek egyik ára, hogy jóval nagyobb béretűek lesznek a progik. -
Wajk
addikt
nah, ez érdekes lesz, hogy milyen törést hoz majd a fejlesztések terén...
ugyanis ha logikusan gondolkozunk, akkor a fejlesztők a régebbi OpenGL-t használják majd, hogy minden modellen működjön a programuk és mindenki megvásárolhassa.
szóval lehet nem sok program fogja kihasználni a +erőt, vagy esetleg drágább programok lesznek a GS-re...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
ugyanakkor a gamerek gondolom inkább előbb váltanak majd mint utóbb. nameg ugye 2 év után minden előfizu lejár és "kell" venni újat