Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vukmir

aktív tag

válasz Penge_4 #59 üzenetére

Értem amit mondasz, és nagyon jó a kommented.

Amúgy a kommunizmus végső célja volt a pénz teljes eltörlése. Azaz amit te elvettél volna a "boltban" ingyen azt vissza termelted volna a gyárban vagy akárhol ahol éppen dolgoztál még ha más formában is. Ezért mondom ennél jobb rendszer az égvilágon nincs, de kétlem hogy akár 500.000 emberrel is megvalósítható lenne

• Newsagent

csendes tag

válasz Penge_4 #52 üzenetére

Neérts félre, nem várom a 3. vh-t. Már csak azértsem, mivel az emberiség nem képes a demokratikus életre, ez geetikai hiba, igaz egyrejöbban pusztul ki belőlünk, de ami belőlünk kipusztult a "nyomor" miatt, az testet ölt egy másik-ban, aki mégnagyobb nyomorba dönt minket.
    Nyomor alatt nem azt értem, hogy nincs az embereknek pénze a 3. iPhone-ra. Hanem lelki nyomor, hogy az ember szülei hazajönnek, és ledöglenek a gép elő, folytatják amunkát, vagy lefekszenek aludni, hiszen nincsen erejük még a családdal is foglalkozni. A háztartást rendben tartani, emlékszem régen mire hazajöttem volt kaja, hétvégén a rokonság együtt ebédelt, most meg mi van? 7-8kor hazaérünk, ledobjuk a szennyest, iszunk egy kávét, és megy tovább a güri.. Én ezt hívom nyomornak, hogy 0-24 dolgozunk, hogy nincs magánéletünk, hogy azért dolgozunk, hogy megfeleljünk a társadalmi ideálnak, amit az a bizonyos elit diktál, aki ül a karoszékében és nem tudja mi megy a világban. A multik úgy gyárják a termékeket, hogy záros időn belül a kukában kössön ki. Ez normális? Nem.. El vesszük magunktól az életteret, és a természetet kipusztítjuk.. az elmúlt 10évben a technológia olyan ütemben halad, hogy nem lehet követni. A média lefoglalja az agyadat, és azt diktálja, hogy vásárolj, vásárolj, oszdmeg mi történik veled, oszdmeg a telefonodról, nem baj hogy nem történik veled semmmi , OSZDMEG!!!!!! MERT AZ NEKED JÓ.

Így aztán az emberek értékrendje teljesen felborul, és sokan azért várják a 3.vh-t, mert tudják, hogy ez a rendszer rossz, ez így nem megoldás. De persze abba nem gondolnak bele, hogy egy háború. mennyi halálos áldozattal jár.

A másik, hogy nyomatják, hogy tanulj!!! mert akkor lesz melód, kérdezem én:HOL? MILYEN??? aktakukacokat oktatunk, nem szakembereket. Ez itt a baj, és a mai fiiatalság mit lát?" Minek tanuljak? Úgyse lessz állásom.... " És 100%osan igazuk van...

Új hozzászólás Aktív témák