- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Alteran-IT #174 üzenetére
Azt láttam, hogy próbáltad, de túl sok az neked, ne erőlködj. Mondom, aludd ki magad, szajkókám...
-
tatabike
őstag
válasz
Alteran-IT #172 üzenetére
Annyira a szint alatt vagy, hogy erre nem tudok mit írni. Egy egyszerű mondatot sem tudsz értelmezni. Közhelyeket puffogtatsz. Kihagytam valamit? Nem hiszem. Ez minden, amit tudsz. Aludd ki magad. Puszi. Szegény.
-
tatabike
őstag
válasz
Alteran-IT #167 üzenetére
Jézusom, ez tényleg beteg...
Ne bújkálj mások mögé, nem csak én írtam még Neked, te együgyű, ha nem tűnt volna fel. Komolyan érdekel, hány éves vagy egy 5 éves értelmi szintjével? Mert csak abban különbözöl, hogy tudsz írni meg olvasni, semmi másban. Gondolom a környezeted ki nem állhat, ha ott is csak a butaságaidat szajkózod, és ha tízen mondják, hogy ostoba vagy, akkor is ki vagy akadva. Néha tényleg elgondolkodtató, hogy milyen kevés neuronnal is születnek életképes emberek. Már ha tudod mi az a neuron...
De tényleg hagyjuk abba, mert megfájdul tőled a fejem. Könyörgöm, ne publikálj többet sehol, a saját érdekedben...köszönöm. (Ezt így kell a végén, igaz? Ettől intelligensnek tűnik a mondanivalónk, ugye mester? Pffff....)Többiektől elnézést, én nem tudok olyan visszafogott és toleráns lenni, mivel az emberi butaság és ostobaság dühít a legjobban...
-
tatabike
őstag
válasz
Alteran-IT #160 üzenetére
Jézusom ember, már kezdesz azon a szinten járni, hogy valaki gyámságot kérjen Rád... Miért nem fogod fel, hogy totál sületlenségeket hordasz össze, és a hozzáértésed is egyszerűen nulla? Mit nem lehet ezen felfogni? Szerinted viccből írtam, hogy nincs Mikulás és húsvéti nyúl? Hát nem, mert értelmileg azon a szinten vagy sajnos... egy full törlést kéne rajtad eszközölni, és újraprogramozni az agyadat...
-
tatabike
őstag
válasz
Alteran-IT #115 üzenetére
Hát barátom, itt sajnos nem én lettem bevakítva, már bocs, és a fizikát sem az általad emlegetett hazudós pénzemberek találták ki, bocs, hogy tőlem kell megtudnod. Még mielőtt nagyon beleéled magad, nincs Mikulás sem és a Nyuszika sem tojik tojást. Azért írom le ezeket, mert kb. ilyen szinten vagy a világról alkotott nézeteiddel. Valami nagyon csúnyán félresiklott Nálad a toronyban...
Tudod, én ezeket a köröket már 20 évvel ezelőtt (amikor már valószínűleg idősebb voltam, mint Te most) lefutottam Hozzád hasonló megtévedt, szegény, szerencsétlen "látókkal", akik sosem értették, hogy miért nevetik ki Őket, és miért nézik hülyének. Hát ezért. Na de semmi baj, mindenki azt gondol amit akar, csináld azt amit az egyik haverom haverjának a rokonának a szobatársa, hogy a 300 wattos motorral meghajtja az 500 wattot termelő generátort, aztán még marad 200 watt szabadon felhasználható energiája. Hajrá...Vagy hogy is írtad, plusz tekercs, vagy mi a szösz? Ja, plusz agytekervény, az hiányzik Nálad, sajnos nem is kevés...na puszi...
-
tatabike
őstag
válasz
Alchemist #112 üzenetére
Ez annyira "komoly" dolog, hogy komolyan megrémít, mikor egyesek már csak abba energiát fektetnek, hogy beszéljenek róla... Remélem Te sem gondolod komolyan, hogy ekkora baromság létezhet... ingyenenergia, meg önműködő generátor, meg... hagyjuk, megfájdul a fejem a hülyeségtől...
-
tatabike
őstag
válasz
Alteran-IT #110 üzenetére
"pedig ha csak egy kis józan ésszel belegondolsz, akkor miért ne működhetne?"
Mi is? A generátor, ami magától megy? Remélem csak viccelsz...
Az egész ingyenenergia téma egy nagy kamu, meg ezek az örökmozgónak kikiáltott vackok is. A semmiből még mindig nem lesz energia, szimpla fizika. És ezt nem a hülyék nem hiszik el, hanem azok, akik józan ésszel gondolkodnak. Ajánlom Neked is, ne csinálj magadból viccet...
-
tatabike
őstag
válasz
#40553216 #95 üzenetére
Az USA-nak még inkább ideológiai kérdés volt, ki hol tart éppen. Ha megnézel olyan dokumentumfilmeket, amik azokat az időket dolgozzák fel, pl. az űrkutatás, tankgyártás vagy éppen a vadászrepülők, a megszólaltatott akkori amerikai résztvevők mindegyike megemlíti szinte, hogy " ekkor döbbentünk rá, mennyire le vagyunk maradva a szovjetek mögött..."
Többek között ezért is hirdette ki Kennedy, hogy 1970 előtt elsőként egy amerikai ember fog a Holdra lépni, akár tetszik, akár nem... Amiről aztán a mai napig vitáznak, hogy megtörtént-e, avagy sem... Mindenesetre a két hatalom versenyfutásából lettek jó és rossz dolgok egyaránt, most meg mindenki Kínát lesi, hogy mire képesek.
-
tatabike
őstag
válasz
#40553216 #87 üzenetére
Ezt én nem osztom. Nem technológia fölényben voltak minden téren, inkább csak a pénzügyi/gyártási lehetőségeik voltak sokkal jobbak. Ne felejtsük el, hogy az USA-nak nem kellett a vh-k ideje alatt a saját területén háborúzni/védekezni, tehát zavartalanul termelhetett, ellentétben egy német birodalommal, vagy a szovjetekkel. A szovjeteknél hónapokig állt a termelés, mivel a hadiipart az Ural-ba kellett telepíteni, mégsem rogytak meg. Az USA akkoriban el volt maradva tankgyártásban is, a poén az, hogy az oroszok pont két amerikai találmány miatt jártak ott is előrébb (Christie-felfüggesztés és ferde páncélzat), mert az amcsiknak nem volt jó az, ami a T34-et a saját idejében az egyik legjobb tankká tette. Az amcsik nyomatták a gyenge Shermanokat, amiket egy 10 éves német kölyök is kilőtt egy panzerschreckkel...
Meg ugye elvileg az oroszok jutottak ki elsőnek a világűrbe is. Meg a 2. vh után a vadászgépeik is sokkal jobbak voltak (MIG17 vs. Phantom 4 Vietnámban) -
tatabike
őstag
válasz
Alteran-IT #83 üzenetére
Miért ne értenéd őket? Te magad írtad le, a pénz miatt van. Nem kell semmi egyéb mögöttes dolgot keresni, tök egyszerű az egész.
Nyíltan meg is mondták már annó (10 éve kb.) az arabok, hogy annyi pénzt sajtolnak ki a világból az olajért, amennyit csak tudnak, míg el nem fogy... -
tatabike
őstag
Az igen. Idejönnek a nagyokosok leszólni egy tudóst a kegyelem kettes érettségijükkel, aztán meg mikor útba igazítják Őket, még nekik áll feljebb. Hajrá, hozzátok a színvonalat, csak így tovább... istenem, ennyi kretént...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest