- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
intelnél ugylátszik most már minden platform hibával indul.
-
rob83
aktív tag
Nekem 4 db Usb 3.0-as alaplapom volt!
H61,H67.B75,Z77Mindegyiken sz@r volt az Usb 3.0-as port!
Lehet,hogy csak nekem,de nagyon nem jött be!
-
-
-
nakos
senior tag
Emlekezzunk az elso koros sandy bridge-E 3960x es a 3930k procik is virtualizacios kepesseg nelkul lettek piacra dobva, amire 3 honap mulva jott csak a stepping javitas. Es ugye egy 3960x mar akkor is 1000 dollar volt...
Latszik Intel nem tanul a sajat hibajabol, es latszik hogy nincs komoly verseny igy kvazi mindent megtehet. Sajnos. -
PPatrik
aktív tag
Kíváncsi lennék, hogy ha nem adattároló kerül az usb portra, hanem mondjuk egy egér, vagy billentyűzet, akkor mi történik. Ez így elég érdekes megfogalmazás: Most vagy semmi se működik, vagy sokkal pontosabban is lehetne definiálni a hibát. Egyébként meg több olyan program is van, ami fagyás nélkül kibírja, ha kihúzzuk alóla az adattárolót. Ezek a programok is megfagynak... ?
-
Tarill
őstag
de mi ez már? mért kell ezt eljátszani állandóan, 6os szériánál is szar lapokat adtak ki azt jöbb a b3 chipes hurrá, most meg majd lesz a c1 es, mert elsőre nem megy a jó, vagy ha tudják hogy szar akkor hogy van pofájuk eladni?
-
TommyNagz
senior tag
Nem értem...miért nem hívják vissza? Hogy a francba merik egyáltalán így kiadni ezeket? Igen is kritikus hibáról van szó! Engem komolyan felháborít, hogy így ki merik engedni ezeket...
-
gógyi
aktív tag
Miért nem kukázzák a C1-et?
-
Úgy elképzelem azt a vásárlót aki bemegy a boltba, meglátja a terméket amire ki van írva hatalmas betűkkel, hogy rossz, majd fogja magát oda fordul az eladóhoz és azt mondja, hogy ebből legyen szíves adni.
Am szerintem tutui 1-es betűmérettel lesz holografikusan elrejtve a doboz belsejében... -
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! A topicot kitakarítottam. Akkor az OFF-ot, személyeskedést a flamet, főleg az AMD vs. Intel vitát most lesztek szívesek befejezni, mert több figyelmeztetés nem lesz! Köszönöm.
-
deter
aktív tag
Ha van egy dokumentált hiba. Ami a felhasználók meghatározó százalékát érintheti, és nem csak specifikus körülmények között reprodukálható, akkor miért nem hívják vissza az adott terméket? Miért lehet kvázi selejtes terméket eladni?
Nem tudom, hogy ezt más szektorban ellehetne-e játszani.
-
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
-
mghltm
addikt
a modositasra/javitasra szant plusz koltseget nem lenne esszerubb tesztelesre kolteni? inkabb jelenjen meg valami 1 het/honap kesessel, csak legyen rendben. nem tudom hova ez a nagy sietseg az intel-nel, a sandy-nel a sata vezerlovel voltak problemak.
-
UnSkilleD
senior tag
nem bírták volna kivárni azt a 2-3 hónapot, hogy akkor rögtön c2-vel legyen a start... nem tudom hova rohannak
-
bpx
őstag
erről most a P67/H67 startja ugrott be
-
llewwwi
csendes tag
Intel
em eleg hogy eladtam neked jo dragan a termekemet meg pofazol is
-
Immy
őstag
Asztali Haswell procik mikor jelennek meg kb?
-
gianni85
veterán
Mekkora az esélye, hogy megjelenéskor lesz noti ami nem ilyen hibás vezérlőhíddal rendelkezik? dGPU nélkül csak Intel vezérlős lehet?
-
Ugyan talán nem olyan gyakran előforduló hiba, de ezt a Sandyra is rá lehetett volna már írni, mert a GPU jónéhány h.264 állományt nem képes durva képhibák nélkül dekódolni.
-
Mr President
senior tag
Ezek után megéri az alaplapgyártóknak kvázi "hibás" alaplapokat nagy számban piacra dobni?
Én úgy gondolom, a C1-es lapok nagy része a kereskedők nyakán marad. Legalábbis magamból kiindulva. Biztos nem vennék meg egy problémával kiadott lapot ha rá 2-3 hónap múlva jön a normálisan működő lap. -
Zodicus
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Eddig asszem "kellemetlenség" volt és nem "hiba".
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon azok a vevők is tájékoztatva lesznek, akik olyan kész konfigot vesznek, amibe ilyen hibás chip kerül?
-
Mr.Csizmás
titán
az Intel ezúttal a hibáról tájékoztatja a vevőket.
volt olyan hiba, amirol nem tajekoztatta, es becumiztak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Escape from Tarkov
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest