- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Soha nem nézek szinkronos filmet. Olyan filmekről volt szó, amik csak Ac3-640 minőségben jelentek meg. Pl. Ocean triológia. Lapos, élettelen, végig hiányzik belőle valami.
zoltanz: Ezt most nem értem mire írtad, vannak filmek, amik lemennek nagyon mélyre és vannak olyanok, amik meg nem.
-
tdd587
őstag
Ott is leírtam, most csak röviden: attól hogy 1 perces vakteszten nehéz eldönteni (tényleg az), hogy melyik milyen, amikor egy órája nézel egy filmet Ac3-al, akkor feltűnik, hogy lapos, karcolja a fülemet, nem az igazi, hiányérzetem van a zenei betéteknél stb. a DTS-es képest. Lossless nálam sincs, arról nem nyilatkozom. Elvileg nálam nagyon kijönne a core - lossless közötti különbség, de óvatos vagyok már az ilyen kijelentésekkel.
A keverésről meg: volt már olyan, hogy 5* audio értékelésű filmnél is egy óráig kerestem, hogy mi lehet a hiba, mert lapos, dinamika nélküli volt az egész, azt hittem elállítottam valamit, vagy nem a DTS core-t hallom. (Pl. a Bolt ilyen, nem is értem). Ha meg elindítom az Inception-t, akkor összefosom magam a gyönyörűségtől, olyan jól lett keverve.
-
tdd587
őstag
Azért az tényleg nagyon gáz, hogy az i3-as laptopom folyton összefossa magát videómegosztó oldalakon (igen még a youtube-on is), egy csomó wmv videónál is és AVC kodekkel is. Más sem csinálok, mint azzal szarozok, hogy egy baromi régi, széles körben elterjedt technológiát kiiktassak. De még az EVR-el is gondok vannak folyton (szintén standard a vista óta).
Mert ennyit ér az intel logó a vadi új laptopon. Ez most nem flame/troll akart lenni, csak engem rettenetesen felbosszant ez a hozzállása az intelnek. AMD/nVidia hány éve oldotta ezt meg...? Mi tartja vissza az intelt, hogy megoldja? Ja, hogy leszarnak engem, mint usert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Reklámblokkolók topikja
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest