- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maverick14
tag
Hagyományos mikroprocesszoron is azoknak a neurális hálóknak a szimulációi fognak jól menni aminek az adatai beférnek az L2 cache-be. Az igazi kihívás az, hogy nagyobb adathalmaz esetén úgy alakítsd ki az algoritmusod adatfolyamát, hogy ne veszíts a sebességből a szűkebb memória sávszélesség miatt.
Én Celluláris Neurális Hálózatot (CNN) szimuláltam Cell-en, ez egy lokálisan összekötött hálózat, ott meg lehetett oldani úgy a dolgot hogy mindig csak a cellatömb néhány sorát tároltam az SPE memóriájában. A sorok betöltését és az eredmény kimentését ügyesen át lehet lapolni a cellák állapotának kiszámolásával.
A neurális hálóknak hatalmas irodalma van én csak a CNN-es részt ismerem valamennyire abból is a különféle platformokon történő megvalósítással foglalkozom. Szóval azt tudom javasolni hogy keress egy neurális háló modellt ami jól illeszkedik az adott feladathoz és ha használhatónak de lassú akkor foglalkozz a gyorsításával akár Cell-en, GPU-n vagy FPGA-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- E-roller topik
- ASRock lapok általában
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest