Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én értem, gtasystem nem érti. Ezt nem a saját véleményemet mondó kijelentő mód volt, hanem hogy gtasystem hogyan gondolja.
(#137) gtasystem: Látom nem akarod érteni még mindig.
Nekem nem az a bajom, hogy az apple ezt csinálja. Azt csinálnak, amit akarnak.
Hanem hogy a szemellenződtől nem látod, hogy tök ugyanazt csinálja, mint az MS, csak nekik hibaként felrovod, de szerinted az Apple-nek meg szabad. -
BiP
nagyúr
(már-már kezdtem elfogadni a véleményed, a felháborodásod, de az utóbbi néhány hsz. lerombolt mindent)
Eddig azt hittem, hogy poénkodsz, amikor azt írtad, hogy Jobs-nak lehet, MS-nek nem, de most látom, Te ezt komolyan gondolod.
Innentől részemről no comment, hiteltelen az álláspontod a user-megkülönböztetést illetően. Kettős mérce, szálka-gerenda, nevezd ahogy akarod.Gyorsan akkor meg is kérdezem, hogy érint az a rész, hogy 2G-re nem adta ki az Apple az iOS4-et, ill. hogy 3G-n is egy "herélt" iOS4 van csak?
Biztosan van rá magyarázatod, hogy ez miért nem ugyanaz, mint a témaindító felvetésed MS-sel kapcsolatban, de szerintem felesleges leírnod, mert hidd el, teljesen ugyanaz a szitu.
(Technikailag megoldható lenne, csak nem éri meg, ill. felesleges is lenne, mert nem ugyanaz a felhasználói élmény, ergo rossz reklám lenne felesleges erőforráspazarlás mellett.) -
BiP
nagyúr
válasz
gtasystem #54 üzenetére
"meg hogy mit hogy fogjak fel ne te mondd már meg..mi ez valami betegség nálatok?
"
Nem azon izéltem, hogy fogd fel végre, hanem "fogd fel úgy" = nézd másik szemszögből a dolgot.Amúgy értem, hogy miről beszélsz, de azt kell elfogadni, hogy az XP most már egy kevésbé supportált rendszer. Az MS-é, azt csinál vele, amit akar. Persze tök jó lenne, ha most is teljes mellszélességgel támogatná, minden programjuk kijönne rá, csak hát ez rengeteg plusz erőforrást igényel a részükről 0 extra bevétel mellett.
Szóval ilyen szempontból igen, az MS megkülönbözteti a felhasználóit. Van egy célcsoport, meg van egy csoport, aki x éve nem vett új oprendszert, ellenben több erőforrást igényel a kiszolgálásuk.
Persze, én is örülnék neki, ha mindig minden program megjelenne akár XP-re is, mert tényleg rengetegen használják, de az MS láthatóan át akarja terelni őket valami újabbra, korszerűbbre, de csak nem megy. (kellett nekik ilyen használható rendszert csinálni
). De sajna ma már kezd eljárni felette az idő. Ez az IE9 is egy ilyen motiváló dolog akar lenni (bár engem nem motiválna, meg ahogy látom téged sem nagyon. Akkor meg minek bosszankodni? )
Szóval ugyan ne nehezteljünk már rájuk, hogy egy 9éves, többször meghosszabbított támogatási idejű rendszerre nem hozza ki a böngészőjének az újabb változatát. Ez a felháborodás a megkülönböztetésről meg szerintem vihar a biliben
Ne pörögj rajta ennyit.
-
BiP
nagyúr
válasz
gtasystem #52 üzenetére
Nagyon kardoskodsz itt az XP/szabad választás mellett. Neked is, és a többieknek is igaza van. Nem kötelező.
Akkor fogd fel úgy, hogy ha XP-d van, használhatsz IE6-7-8-at. Ha meg WIn7-ed, akkor IE8-9-et. Te választhatsz, senki nem kényszerít.
Lehet, hogy sokan használják még XP-t, de tényleg ne az legyen már mérvadó, hogy egy 9éves oprendszerre megjenelik-e egy böngésző újabb verziója vagy sem. (Ha majd fontos oldalak csak úgy lennének elérhetőek, akkor megérteném a panaszt)
Ha valaki nem akar váltani XP-ről, mert nincs pénze/hardvere/nem érzi, hogy váltania kéne, akkor miért sír az IE9 miatt? Tök ellentmondás.
Ha meg még mindig nem bír magával, akkor mind oprendszerben, mind böngészőben rengeteg az alternatíva. -
BiP
nagyúr
Ha mégis kelleni fog az SP1, akkor nyilván nem azért, mert RTM-en nem futna el, hanem arra buzdítják az embereket, hogy friss legyen a rendszerük.
Amúgy aki XP-n IE-t használ, szerintem bőven elég a 8 is.
A grafikus gyorsítás, stb. eddig sem érdekelhette annyira az XP-seket, ezután is meglesznek nélküle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest