- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Attól lett az eclipse ingyenes, hogy lett netbeans. Ez fordítva már nem fog menni. A netbeanst, a jdk-t, a glassfisht mind közösség fejleszti, a sun csak patronálja. De ha nagyon arcoskodni kezdenének, lenne gnu java vm, tomcat ejb konténerrel, stb. stb. Szerintem nincs visszaút, az ingyenes verziók meg fognak maradni.
Az, szerintem, teljesen oké, hogy ha ügyfél sok pénzt akar ibm-nél hagyni, akkor neki adnak el eclipse-t rendes supporttal, nem community levlistással és ezért szép nagy számlákat állítanak ki.
Szerk: most ne firtassuk, hogy a tomcat mennyire enterprise appszerver és miket lehet beletolni.
-
bambano
titán
A sun java az az ultra proci szerintem, de nagy teljesítményű nem pc-s procija az ibm-nek van. Nagy szerverei is vannak, virtualizációs technológiája is van, még az se kizárt, jobb, mint a sunnak.
A Jáva érdemi részei (a nyelv fejlesztése, standardizálása, stb.) az egy publikus konzorcium kezében van, nem a Sun kezében. Jáva vm-je meg van az ibm-nek is, fejlesztő eszközöket is csináltak maguknak, szerintem applikációs szerverük is van.
Szóval nem látom, mit ér az ibm-nek a sun. Olcsóbban megszerezhette volna a piacát, ha hagyja csendben bedőlni.
-
bambano
titán
Mije van a sunnak, ami az ibm-nek nincs?
Ja tudom, adóssága...Én nem látom azt az előnyt, amit az ibm szerezne ezzel a felvásárlással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest