Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Tehát:
1. Adottak a userek, akik képtelenek normális használni a képeket, illetve a prezentációkészítő szoftvert.
2. Adott egy olyan munkahelyi környezet, ahol közvetítőként az internetet kell használni, ami mindenképp egy lassú csatorna.
3. A 2. pont mellé még adott, hogy a cég vezetői valószínűleg nem akartak áldozni elég pénzt a sávszélességre.És innentől kezdve a Sharepoint hibás azért mert a 40mb-os prezentációval lassú dolgozni?
-
bobsys
veterán
egy 40megas prezentaciot megyitni sharepointon nem hosszabb ido mint barmilyen mas file serverrol
40 mega azert akkor is sok, most nezem itt az egyiket ami 40 oldalas, kepekkel,flow chartokkal, abrakkal minden szirszarral sem tobb mint 5 megaMelyik cégnél alkalmaznak külön embert hogy majd egy doksi kezelő weboldalt adminisztrálgasson 8 órában? Kismerje minden porcikáját és azzal szórakozzon h jó és stabil legyen?
nem kell 8 oraban adminisztralgatni, megy az magatol, csak rendesen ossze kell rakni (tudod megtervezni, dokumentalni,tesztelni) az elejen -
anulu
félisten
szerintem nem az SPS fejlesztőit, hanem a site manager-eket kell csesztetni. van hozzá a jófajta SPS Designer, amivel szó szerint olyan oldalt raksz össze, amilyet akarsz.
ha valaki next-next-finish-el rakja fel az SQL + SPS kombót (lehet így is), akkor egy lassú izé, ellenburger ha hozzáértő hozzáreszeli az adott feladathoz, akkor stabil és villámgyors.
-
moonman
titán
"Nem kaptam még docx -et hála istennek"
nem tudom, mit kapálózik az Open XML ellen mindenki, sokkal értelmesebb formátum, mint a régi binárisok, akár Office nélkül is bele tudsz nézni, mert egy zip az egész. persze tudom, divat úútálni minden újat, amit az MS kitalál, de néha talán gondolkodni is kéne a szemellenzős köpködés helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged