- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Hű, ennyire nem vetettem bele magam a hardkórabb felhasználásba, jelenleg megnéztem hogy az általam használt progikból mi jön le központilag és indul el magától és mi az, amit reszelni kell, majd reszeltem egy napot, de a terminológia egy részét még szokom. Egy 3. genes intel i5 laptop a kísérleti nyuszi, ryzen 5-ös notin megállt a telepítő mint a szög, szóval vegyes fogadtatás nálam is.
@bambano:
A doksi helyett én inkább kísérletezek. Ahogy az ábra is mutatja, elég felemás sikerekkel. Inkább az érdekel, hogy raspberryre ráreszeljem és íjrak egy saját drivert, ha már könyvem van hozzá.Ha még a kockák se használják akkor hogy fog elterjedni?
-
Béééla
őstag
Egy próbát tegyetek vele. Amíg PC-BSD néven futott, háromból háromszor másképp fosta össze magát az első restart után, aztán meguntam. Ez egész jól néz ki, eléggé adja magát, csak még nem mindent értek, miért van úgy vagy mi is akar lenni, de átlag böngészős nagyigépnek már szerintem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest