- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #37 üzenetére
tényleg..miért nem csinálnak már valami tricsippet, vagy quadcore-t itt is?
7990x4, vagy 7970x3? -
EkSYS
senior tag
ezt én értem...annak örülök is hogy gyorsulnak a mobilvga-k, de az asztali 7000-esek, minek??. Ember nem bírja ezt pénztárcával. Most dobjam ki a 6970CF-emet?
Nem, én most alig 5 hónapja beruháztam videokarira 150k-t, nincs az a game ami megakasztaná a rendszeremet akár 1920-ban. Nyilván semmi értelmét nem látom beruházni egy 7xxx CF-re vagy akár szimpla kártyára, és szerintem még sokan vannak ezzel így.
Mindaddig amíg valami olyan nagyon jó újdonságot nem hoz, mint pl. szuper alacsony energia fogyasztás ha csak vegetálok a géppel (max.10W) vagy olyan teljesen új grafikai eljárás ami berobban és utat tör magának és a programozok is használják - ergo gyorsan terjed.Most az hogy esetlegesen dx12-öt majd támogatják, vagy valami új x.1 verziós shader eljárást...áhhh...nekem ez kevés hogy beruházzak.
6970 CF power ! -
EkSYS
senior tag
most akkor vegyen valaki gamer noteszt, ha 1 éven belül a mobil vga-k kétszer olyan gyorsak lesznek.
Azért érdekelne hogy mi a francnak ide a 7000-es gpu-s széria amikor még az 5-ös se nagyon van kihasználva, nem beszélve a 6-osról- Jó az áruk, elbírnak mindent, viszik is őket.
Akkor minek ide radeon 7990 vagy amit akartok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest