- Aurát vált a Vivo V60
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
HELLAFLUSH #142 üzenetére
Köszönöm szépen, de én remekül elvagyok PS5-ön is és nem foglalkozom a kontroller problémáival. VRR és ALLM problémáiddal kapcsolatban én nem tudom mit akarsz még. Nálam ezek nem problémák. KÉnyelmesen és jól használható a konzol, és ennél csak jobb lehet a frissítésekkel.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Ebben semmi fanboy-kodás nincs. Az eladások azt tükrözik, hogy a Sony köszöni szépen, nagyon is jól van.
Ha égni fog a ház, akkor azt észre fogjuk venni, mert akkor majd jönnek a kényszerlépések, mint anno a MS-nál. -
Mezcal
addikt
válasz
Nekem van itthon egy régi, de még új állapotban léávő driftelő X360 kontroller, eredeti. Meg egy ONE konti, szintén driftes. Eladó, ha érdekel.
-
válasz
miért kellett 5 konzol ahhoz, hogy kipróbáld mindkettőt?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
HELLAFLUSH #75 üzenetére
Ja. Megérdemlik. Végülis csak a legjobb játékokat tolják ki magukból, amire a MS csak felvásárlással tud reagàlni. Egyelőre a MS az, aki megérdemli a sorsát, mert nagyon elcseszték az előző generációt. A Sony meg köszöni szépen, nagyon jól van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest