- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
Nem rég óta vagyok konzolos.
De engem pl az vett meg, hogy pár hónap store free game + 3 nem nekem való konzollal kapott játék után a Jedi: Fallen Order GP lett. Abban a percben fizettem elő.
Azaz nem kell pont a COD-al kényszeríteni, mindenkinek van azon kívül is olyan favoritja, ami ha bekerül akkor az nem fáj..... -
huskydog17
addikt
"Meg EA-nél nincs olyan cím ami COD színtű."
Pedig van, nem is egy.
Náluk a Fifa az aranytojást tojó tyúk, sőt Fifából több fogy, mint COD-ból.
[link]
[link]
[link]Az egész éves összesített eladást tekintve Nagy-Britanniában melyik játék fogyott a legjobban? Persze, hogy a Fifa.
E mellett van még nekik Battlefield, Apex Legends, de miután tavaly ugye megvették a Codies-t, az F1 játékok is a kezükben vannak (természetesen a Dirt, Grid és Project Cars széria mellett), melyek szintén sokszor a top10-ben vannak.
PC-n pedig a Sims is elég szép pénzeket hoz nekik, főleg hogy a Sims 4 átlépte a 30 millió felhasználót.5 milliárd dolláros éves bevétellel és 3 milliárd dolláros éves tiszta profittal ők a második legnagyobb hal az Activision után.
-
1dude
senior tag
Nem biztos, hogy előfizet rá. Ha meg előfizet és esetleg még 1-2 dolgot kipróbál évente, mert miért ne, ha benne van az árban, már nullszaldós. Na de majd kipótolják 1-2 túlárazott office 365 licenszből
Na de ez még mindig nem nekem probléma. Nekem majd csak akkor lesz, ha egyedül maradnak a piacon, a játékokra rátesznek egy 200 dolláros árcimkét, az előfizura egy 50est és vagy befizeted vagy mehetsz játszani a fakockákkal.#127 Atomgeszi
Az a minőség már jó ideje hanyatlik. Ez maximum nem fog rajta segiteni. A Netflix is évről évre drágul, a kinálat rosszabb (tudom, izlés dolga) irányba mozdul, de ott legalább van konkurencia bőven.
-
Szerintem nem lesz a 343-nak annyi. Az Activision-Blizzardnak saját fejlesztőgárdája van, a Microsoft átveszi az egészet úgy ahogy van.
Végre látok rá esélyt, hogy a Activision-Blizzardban strukturális változások ill. személycserék következzenek be, mert a Microsoft logikusan belegondolva nem engedheti meg magának, hogy az Activision körüli botrányok foltot hagyjanak a Microsoft hírnevén.
Meg nemrég ugye Phil Spencer is még azt nyilatkozta a legutóbbi Bobby Kotickos ügy után, hogy a Microsoft átértékeli a kapcsolatát az Activisionnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest