- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
csatlakozok elöször is ahhoz hogy ez nem is elegáns ,inkább olyan jellegtelen.
Én is szoktam,nagyon óvatosan,érzéki módon a lábujjacskámmal bekapcsolni a gépemet/nagyon szereti -
ESP
őstag
Ennyiért még TALÁN meg is érheti ha nem zörgős lemezből van az egész kóceráj.
-
banhammer
veterán
Tetszetős kis házikó.
-
törölt tag
(#16) tvse1995: +1
Álló házat a 21. században... meg vagytok őrülve
Műanyag .*.*.*. és ismerősek a felhasznált elemek "más" gyártótól
a suszter maradjon a ...
-
coll3ctor
tag
Jól néz ki.Ráadásul nincs is más ennyiért.
Az ablaka is normális méretű és formájú. -
coolpet
senior tag
Latjatok nekem nincs ilyen gondom, soha nem kapcsolom ki a gepet, 1 eve megy leallitas nelkul, max parszor ujrainditgattam frissitesek miatt
Meg eletbe nem hasznaltam a frontpanel usb-t, bedugtam 3 mazzagot hatulra, es hatul fel van vezetve az usb hoszabbito, meg a telotolto, es ennyi -
tvse1995
senior tag
Soha nem kéne még egyszer atx gép, bár lehet, hogy asztali se.
-
kromatika
veterán
Lassan már az egyhangú kopogós előlap is előny a "letisztult" mániában..Ez olyan messze van az elegánstól,mint kb a tréning a smokingtól elegancia terén."tisztább vonalaival és a világítós ventilátorok nélkülözésével egyértelműen egy komolyabb felhasználói réteget vettek célba." 12 000Ft-os árával [link]a komolyabb felhasználók ilyen "letisztul" házra vágynak szerintetek.
-
Peetee(tm)
aktív tag
Nem csúnya, ellenben nem is szép
Nekem első látásra ez a ház ugrott be róla. -
micimacko
aktív tag
Én meg kifejezetten annak örülök, ha ezek a portok és a bekapcs gomb is a ház tetején van. Az első szériás Coolermaster 690-es házamon még oldalt van, középmagasságban és rohadt fárasztó minden alkalommal lehajolni a bekapcsolás miatt
Így általában a lábammal "rúgok" bele egyet, holott sokkal kényelmesebb lenne ha a hát tetején lenne a bekapcsgomb.
-
Madn!ght
addikt
Az ára elég korrektül be lett lőve, de vagy 2 jó 120-as ventit azért még belepaszírozhattak volna.
-
rovtiv
tag
Ez már nem ház, hanem katedrális.
És még valami az I/O-panel felső elhelyezésével kapcsolatban. A cikkben még a következők is olvashatók:
"A fekete variánsokhoz képest az oldallapot plexi ablakosra cserélték, hogy a belbecs csukott állapotban se kerüljön takarásba."
Az átlátszó oldalfalú házakat viszont inkább az asztalra szokás tenni, gondolom. Vagy tévednék? Mert ha általában így van, akkor ez még egy érv a felső I/O-panellel szemben.
Oké, befejeztem. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nem rossz.
-
T_Stark
őstag
Az ilyenek miatt én is verem a fejem a falba.
Elhiszem hogy ha földön van a gép akkor kényelmesebb, de nekem pl olyan számítógép-asztalom van, amiben a gépház teteje meg a billentyűzet tartó között annyi hely van, hogy épphogy befér az ujjam. Oda bedugni pendrive-ot, fejhallgatót stb esélytelen.
Így nálam az ilyen házak kapásból kiesnek, még ha amúgy tetszene isTennék inkább előre, az lehet hogy nem mindig olyan hű de kényelmes, de legalábbb minden esetben használható.
-
gyiku
nagyúr
ez mitol elegans?
-
imibogyo
veterán
-
rovtiv
tag
Szép, de:
"Az I/O panel a ház tetejére költözött..."
Szeretném, ha elárulná végre valaki, miért jó ez, pláne mindenféle takarólemez vagy porfogó nélkül. Ha ugyanez a fotó másfél év múlva készül...
Azér' szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest