- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Érdekes a kevesebb magos "divat lefújjogós" Lumia elöbb be"bootol", mint a csoda Galaxi három
-
negyedes
addikt
Azzal is baj van hogy a sok felhasznalo megveszi a wp-s telefont, de nincs tisztaban azzal mit tud vagy mit nem tud. Ilyenkor kezdodnek a fikazasok, pedig csak O nem nezte meg hogy epp az a telefon tudja-e azt a funkciot ami neki fontos. Lasd BT filekuldes esete.
En ugy vettem Omnia 7-est hogy a hianyosagok 90%-al tisztaban voltam.
-
dani993
senior tag
válasz
matchbox_ #152 üzenetére
lapra nagyításnál nincs semelyik rendszernél animáció. ha kilépsz a zenelejátszóból meg először egy olyan effekt jön be mintha kinyitnál egy ajtót, aztán meg felsorakoznak a csempék.
hajbel: Lumia 710 topikban láttam már pár olyat aki nem volt megelégedve a WP-vel, de azért máshol trollkodott hogy android sz*r a WP meg mennyire jó
-
negyedes
addikt
válasz
Oppenheimer #162 üzenetére
Osregi rendor viccbol: MIndenki rendornek szuletik, de van aki tovabbtanul. Amugy szabadon terjesztheto, nem vagyok artijus tag.
-
SlayR
senior tag
Már megint a semmiből lett nagy "vita" de jó....
Amúgy meg mi a jóisten értelme van egy 4magos telefonnak? ezt valaki mondja már el! Mai napig nem vágom...
Ott a Galaxy S3 agyon ajnározzák hát szerintem inkább kukába való mint jó (tudom ízlések és pofonok) de attól még szerintem teljes értelmetlen -
hajbel
addikt
Én el nem tudom képzelni, hogy wp-t, vagy iphonet vegyek, a rendszer kötöttségei miatt de a tököm tele van azzal, hogy szétoffolják és trollkodják a topikot az android userek. Elismerem, hogy jobb a felhasználói élmény és a gyorsaság wp alatt. Hasonlóan hosszú animációk egy xperia s-t is megakasztanak, a p-ről nem is beszélve. Számra sem annyira zavaró ez, hogy a rendszer nyitottságát feladjam miatta, de vannak olyan emberek, akik számára ez fontosabb és teljesen igazuk van abban, hogy ebben jobb a wp!
-
negyedes
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #141 üzenetére
Az android is nagyon masolja a wp-t szoval ezt abba lehet fejezni.
-
Traianus
tag
Fújj de ocsmány ez a telefon a nokia lehúzhatja a rolót ilyen készülékekkel fúj fúj fúj nem is csodálom hogy itt tartanak mekkora f*s ez az egész lemásolták az ájfónt és az androidot is meg amúgy is mekkora sz*r ez a windóz fón takarodjon el(l)op (haha de kreatív vagyok éérted ellop haha) androidot a nokiákra, meegot a nokiákra, vissza a symbiant
Tessék, röviden összefoglaltam a sok orbitális f*szságot amivel előjöttek és még jöhetnének a trollok, mostantól akár a hírről is lehet beszélni -
r3dsnake
nagyúr
Bírom, hogyha valaki alátámasztja pl videókkal az érveit, hogy tényleg akad, akkor egyből jönnek az android userek, és megmagyarázzák miért rossz és hogy ez miért normális. Nem mindegy, hogy touchwiz, vagy hardver hiánya, vagy optimalizáció hiánya, vagy rossz launcher? Szar by default. Ezen nem kell mit szépíteni. Úgy széakadt a kezemben múltkor a galaxy nexus menüje, hogy öröm volt nézni. Egy menü lapozást nem tudott normálisan megcsinálni, a gyári (!!) widgetekkel megpakolt homescreen lapozásáról nem is beszélve.
-
Sofian
őstag
válasz
solanthugor #143 üzenetére
Jajjistenem....
-
solanthugor
aktív tag
Hàt tudom szubjektív de a 800-ast meg sem közelíti külsőleg, viszont a kèpen làtható cucc nagyon hasonlít valamire.
Szóval ide tűnt a sok S4-es... -
christopher2
csendes tag
A érintőgomb csak 1 módszer a fizikai gombok kikerülésére (szerintem a fizikai gomb sokkal jobb). Akkor lenne másolás, ha az androiddal együtt találták volna ki, de ez nem így van. Az N9 gomb nélküli megoldása nekem nagyon nem tetszett, sőt kifejezetten zavart, és az is teljesen más volt, mivel azt a nokia ha jól tudom az intellel együtt fejlesztette a telefon oprendszerét. A WP8 pedig alapból úgy van tervezve, hogy legyen 3 előlapi gomb (vissza, home és a keresés), legalábbis nagyon úgy tűnik, ezen szerintem ne is változtassanak.
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
christopher2 #128 üzenetére
Azzal másolják az Androidot hogy a kijelző alá tettek három gombot, és mitől ne lehetne megoldani az előlapi gomb nélküli vezérlést? Hogyan tudták megoldani az n9-ben? Arról kellene szóljanak az ilyen előzetes hírek hogy a Nokia-Microsoft átemeli az N9-ben zseniálisra vizsgázott kezelőfelületet a WP8-ba, na akkor várnám is rendesen
-
h3lios
addikt
válasz
matchbox_ #136 üzenetére
Khm...
Samsung Galaxy Ace 2:
Touchwiz a létező legszarabb kezelő felület és, hogy mondjak 1-2-t ami alig vagy egyáltalán nem akad: Go Launcher, Adw launcher, Launcher pro, TSF SHELL, erre jönne a válasz tőled, hogy "De hát le kell hozzá tölteni xy-t" Ez így van, itt ilyet lehet és még testre is lehet szabni utána. MAGIC ! -
fordfairlane
veterán
Csak hogy feldobjam kicsit a topikot: Ez túl vastag. Ja hogy prototípus? Akkor is vastag!
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Einstvan #132 üzenetére
mondjuk azt hogy kettőig el tudok számolni amíg behozza a beállításokat? hoppááá ja hogy ez neked nem hiba...
62ezer forint 2 év aláírásssal a magentánál: Samsung Galaxy Ace 2
[link]
annál a görgetésnél nekem ráng a szemem, ahogy az alkalmazás oldalai közt lapozgat már ökölbe is szorul az öklöm...63ezer forint 2 év hűséggel az LG Optimus L7...
[link]
az a böngésző görgetés nagyon megnyerő.... szerintem is..63 ugyancsak a HTC ONE V 2 éves hűségnyilatkozattal:
[link]
először az eldöntés majd a böngésző...
[link]
majd pedig a zenelejátszó.
ilyen feltételek mellett a lumia 610 45ezer a 710 54ezer. szóval hogy is van ez? legközelebb maradj egy androidfórumon és ne gyere ide osztani a semmit...
ugorgy -
h3lios
addikt
Ez már rohadt unalmas, minden WP-s cikkben ez megy.
WP tulaj:
-Az android laggol össze - vissza, még a csúcstelókon is, bezzeg a WP
Droid tulaj:
-De az enyémet úgy variálom, ahogy akarom és nincsen túlárazva, ezért az alsóbb kategóriában laggolnak a telefonokÉs ez már csak megy tovább és a végén azt sem tudjuk hol kezdődött az egész csak azt tudjuk, hogy mind2 rendszer szar és nem éri meg venni.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenki azt vesz amit akar és mind két OS mellett ugyanannyi ellenérv van. -
Einstvan
aktív tag
válasz
matchbox_ #111 üzenetére
Amig nem mutatsz értékelhetö videot egy szaggatós, lagolós androidról, addig csak blablázol a levegöbe!!!
A belinkel HTC One X-nél nem tom mit kéne észrevenni. Max annyi hogy a tv-re adja ki az anyagot realtimeban.Ja hogy miattam jöttél ide? legközelebb ugorgy át és landolj egy másik topicba ugy nem megy fel az agyvized!
-
SPY0817
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #125 üzenetére
Leülhetsz 1es..
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Cyberpunk #119 üzenetére
Nah jó szerintem ezeket a vitákat most érdemes még befejezni..
Droidról annyit hogy a telefonom kiadásata kapott 1 frissítést ami akkor épp már ugyancsak elavult volt és ennyi ez volt 2éve szerintem hanyagoljuk a droid és WP frissítési stratégiáját.. Apple meg ugyebár ugyan azt csinálta mint a WP csak nem adott külön nevet netki de attól csendben ugyan úgy nem kapták meg a funkciókat..
Mindnek megvan a maga sara..
-
christopher2
csendes tag
válasz
Ez csak 1 prototípus ami nem fog kereskedelmi forgalomba kerülni, és szerintem egyáltalán nem hasonlít az iphone 4-re. Az érintős gombbal meg mióta koppintják az androidot? a "gombok" nélküli kezelést, ha arra gondoltál nem lehet megoldani, mivel ez alapkövetelmény és a rendszert nem a nokia fejleszti.
-
Воланд
titán
válasz
cikket olvastad?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
matchbox_ #121 üzenetére
Itt mindenki választhat saját szája íze alapján. Ha olcsó kell, akkor számolok vele, hogy nem lesz mindig felhőtlen az örömöm. De egy felső kategóriás darab, nem csúcs! Már elég jól kezelhető, és a belekötések, mert néhol laggzik nevetséges indokok a fanboy haterektől. Ezt kéne látni, és nem szemellenzőt hordani mert ami nem wp78iosszifonlumiastb az mind szar.
-
LEFTHORSE1
őstag
Jaj istenem! Szánalmas a Nokia, a külsővel másolják az iPhone4-et, és a kijelző alján levő érintős gombokkal másolják az Androidot, miért nem másolják az N9-et? Miért nem tudják megoldani a WP8 vezérlését úgy mint az N9-ét ...? Őrülten őrülten buta buta vezetősége van a Nokiának, a hal igenis a fejétől büdösödik!!
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #119 üzenetére
eddig mindent megkapott és kap egy 7.8-at ami valószínű több lesz, mint a kezdőképernyő. [mellesleg sose értettem ezeket a híreket, hogy csak a képernyőt kapja meg aztán szosszi.. mért csak azt kapná meg??? gondolkodni már luxus néha...]
én meg pont azért szeretem a wp7-et mert itt olyan dolgokat kapok amiket értékelek és amit nem, anélkül meg simán el lehet lenni.
(mondjuk még mindig egy hatalmas mizéria nekem ez az app vásárlás dolog... de az hogy egy egész számot rakjak be magamnak csengőhangnak, vagy custom legyen az üzenetjelző hangom, azok nem hiányoznak)ezek a viták mindaddig hülyeségek, amíg mindenki nem akarja ugyanazt... szóval nem is tépem tovább a szám, csak ezek a demagóg ökörségek tudnak felhúzni... elismerem, van akinek tetszik az android és több szempontból nekem is tetszene, ha nem lennének olyan készülékek ahol már kezelhetetlen a képernyő, mert úgy zötyög mint egy második világháborús zetor..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
matchbox_ #117 üzenetére
És a WP vonalon milyen a frissítés? Ugyan ezt kérdezhetném, hogy hány jelenlegi WP7-es modell kapja majd meg a WP8-at?
Hát mindenki tudja, hogy ott rosszabb a helyzet, mivel egyik sem. Terméktámogatás szempontjából az Apple magasan ver mindent.
Félre értés ne essen én utálom a droidod pár dolog miatt, amit sajnos más rendszereken sem kapok meg.
-
christopher2
csendes tag
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #115 üzenetére
JB-t hány készülék kap meg a mostaniak közül?
5? talán... ismerem az android terméktámogatást, egyedül a sony ericsson elég jófej ahhoz hogy dolgozzon azon, hogy akár egy x10 mini vagy egy mini pro megkapja az ICS-t.. és a windows 8-cal meg lejárnak a hülyeségek amikről itt valaki linkelt (a 101 pont, hogy mért ne vegyél Lumiát)..
Drever: persze, az én Lumiám is néha gondolkozik, de lényegesen kevesebbet és sokszor még észre sem venném, ha nem lennék ennyire smoothness-fanatic. igazából csak Eistvan motivált arra, hogy idekommenteljek, mert ez az - alacsonyabb árszegmensben kapsz olyan androidot ami nem akad - mondat erősen felvitte az agyvizem. olyan mint a manchester86 nevű (vagy hogy hívják) manusz aki kioktatott minden wp7 tulajt/szimpatizánst, hogy a kezelőfelület szar, mert nem látod meg ha e-mailed/sms-ed/nemfogadott hívásod jött...
-
Drever
csendes tag
válasz
matchbox_ #111 üzenetére
Én használtam, nem csak tapogattam a MM-ben, hanem 2 hónapig keményen nyúztam egy Samsung Omnia 7-et úgy hogy én frissítettem rá a Mangót ( ha jól tudom az a 7.5). Én azt szürtem le hogy mind a wp( Omnia 7) , mind a bada( Wave) és mind a droid ( Nexus S, SII, Evo3D, Xperia pro...stb) kb. ugyanazon sebességen operálnak. Az igaz , hogy vannak lassulások(minden rendszernél Omniánál is)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
matchbox_ #113 üzenetére
A JB-ben pont ez lesz a leglényegesebb hogy smooth lesz a rendszer. Szóval ez a kapaszkodó, hogy a droid lassú, meg laggol stb.. idejét múlt lesz. Persze amin nincs, az tényleg gáz.
Sofian: hogy is mondjam jótól nyúlni nem szégyen.
Amúgy is fizetnek mint a kis angyal az MS-nek.
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #112 üzenetére
megkövetlek, ez nem úgy néz ki mint ami akad.. de ez egy telefonon van, meg egy táblagépen. mellette van még egy rakat miliárd telefon jóval eme árszegmens fölött is és nem láttam olyan review-t amin nem gondolkozott volna egy kicsit feltűnőbben az android
[link]
HTC One X the HTC "flagship" milyen kis szégyenlős amikor a beállításokban akarnak buherálni... -
matchbox_
csendes tag
remélem nem sérültél meg, amikor rádszakadt a plafon ennél a mondatnál:
"Kiválaszt egy olcsobb szériát és az is akadásmentesen pörög."HTC Wildfire S még mindig 40 ezer forint körül mozog és akad... de akár mondhattam volna akármelyiket, mert a szar optimizáció miatt mindegyik android sebessége összemérhetetlen egy windows phone-éval...
vidd az android blabládat máshova, amit itt csinálsz csak rosszindulatú hülyéskedés.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #10 üzenetére
Igen, csak míg az előbbit lehet jellemezni egzakt adatokkal, addig az utóbbit soha nem fogod lemérni, mindenkinek mást jelent...
-
Cyberpunk
félisten
Ez az jöjjenek csak a tepsi Nokiák várom őket szeretettel, de itt ennél túl nagy a perem a kijelző körül, ez így nem túl előnyös méret szempontjából. Ma már inkább a keskeny perem a menő. De betudom egy prototípusnak.
-
Misály
addikt
válasz
fordfairlane #105 üzenetére
bezony nem semmi
-
SPY0817
aktív tag
Volt olyan aki el is olvasta a cikket és nem csak a kép után jött HSZelni?
gyanítom nem sokan.. úgy a hszek elejébe beleolvasva..
-
fordfairlane
veterán
Azért ez nem semmi. Egy ekkora kis téglán NT kernel fut...
-
Depression
veterán
na neeee!
LUMIA 800 a legszebb, erre jönnek egy ilyennel????elolvastam, szerencsére hírtelen jött a gondolatom.
-
h3lios
addikt
Nem a nyakamnak esni !
Valóban ez csak 1 prototípus, de nem lenne hülyeség az ekkora vastagság. Ha a cikknek megfelelően tervezik beépíteni a Pureview -t, akkor csak 1 dudor állna ki a telefon hátuljából. Ha az egész felületet "síkba hoznák" lenne hely akár egy 4000-es aksinak is amit mondanom sem kell, hogy mindenki szeretne magáénak tudni.
A Nokia nem követi a többi gyártót, erre jó példa a WP, én bekockáztatnék egy ilyen méretű aksi fejlesztést. Szerintem az emberek értékelnének egy 2-4 magos telefont, ami teljesen smooth, van benne egy nagyon jó kamera és még sokáig is bírja egy töltéssel ! -
=Mentor=
őstag
Ugyan már tuti nem így fog(nak) kinézni, ha viszont Pureview akkor a vastagság garantált...
-
zotyesz85
csendes tag
ezmiez? Tán a nokia megismétli önmagát? Bunkofon 21.század módra
-
törölt tag
válasz
Nietzsche_ #6 üzenetére
Mert a samu nem tök azonos jellegü telefonokat dobál piacra, horror áron...
-
-
Sn[4k3]
senior tag
Jók lesznek a WP8-as Nokiák, bár én személy szerint a Symbian reneszánszát várnám szívesen... ha gyártó lennék, akkor tuti lenne a palettámon kezdésnek 1 WP8, 3 Symbian (egy hagyományos, egy S40 FT és egy S^3) és vagy ugyan annyi droid. Pháá, kéne az a pár milliárd...
-
dani993
senior tag
Simán kéne ez a prototípus! A Nokia 2110-em mellé jó lenne második telónak.
-
jacis
nagyúr
Elég ormótlan valami.....
-
h3lios
addikt
Na igen, de ez manapság, főleg a telefonos piacra nem annyira jellemző.
Mert lássuk be a társadalom nem csak milliomosokból áll és egy átlagember szétnéz a gyártók háza táján, hogy mégis mit vegyen és akkor óhatatlanul is belefut az ilyen WP8-as mizériákba. Aki meg csak úgy látatlanban besétál is vesz egy telefont az vagy olyan gazdag, hogy tök mind1 mit vesz, vagy szimplán hülye. -
h3lios
addikt
Most mindenki úgy várja a WP8-at, mint a messiást, de addig a bejelentésnek köszönhetően nem veszik a WP7-es Lumiákat. És azok az emberek akik kivárták, hogy hogyan alakul majd a frissítés, gyanítom hatalmasat csalódtak és inkább vettek egy Droidot / Szifont és nem várnak még hónapokat az új telefonra. Amikor meg jön nagy dirrel-durral az első WP8-al szerelt telefon, akkor az elit megveszi, mert a pénz nem akadály, de a többi ember már bevásárolt a nyáron telefonból. Arra már nem is térek ki, hogy mi lesz, ha a WP8 bukás lesz.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Szériatelefonként sem zavarna a vastagság, ha bevállalnának egy combos akksit.
-
catroot
veterán
Tényleg ennyi ember nem képes értelmezni a cikket?
-
Misály
addikt
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Ha maradna a meret, akkor remelem egy 3000-4000-es aksi lesz benne es mar nem a butitott PW
-
Nekem is tetszik így, ahogy van
Hátha belefért egy rendes akku is
na meg gondolom a pureview kameramodul sem kevés helyet foglal. -
Blyan
félisten
Csak tudnám miért álltok le vitázni ilyen Einstvan szerű hegyi trollokkal, meg a többi analfabétával, akik még annyit sem tudnak elolvasni, hogy prototípus...
Meg hogy le van maradva. Csak mert Android vonalon a négy mag a menő, akkor itt az S4 már ótvar szar (igaz alig lassabb mint a 4 magra verők s3-sa).
-
Frozzy
őstag
válasz
nonolada1 #62 üzenetére
az lényegtelen.. a mostani nokiák siralmasak. jó pár éve azt mondtam, hogy csak nokáit veszek és így is tettem nagyon sok telefonnál nagyon szerettem őket főleg a symbianosokat.. de most már úgy vagyok vele, hogy nem vennék nokiát mert nagyon el b4szódott.. fel sem veszi a versenyt szerintem a versenytársaival.. na ez itt a gond..
-
Einstvan
aktív tag
válasz
nonolada1 #60 üzenetére
Egy apro dolgot sokan, mindenki elfelejt.: az android is lehet letisztult, egyszerü. A 3 kezelö felületböl csak a középsöt használja és oda kitesz egy sms, telefon, és névjegyzék ikont. Nem kell görgetni, fekete háttérrel nincs csicsa, ... bekapcsol telefonál, kikapcsol. Kiválaszt egy olcsobb szériát és az is akadásmentesen pörög.
(#65) tailor
Azt még megvárom hogy a WP is ugyan olyan hétköznapi, olcso telefon lesz e mint anno a Nokia nyomógombosok. -
tailor
őstag
-
nonolada1
senior tag
A funkció nagy része a win-ben is megvan,csak nem lehet csicsázni,emiatt ment az autós példa.Én mindkét rendszert használom és számomkra egyik sem tökéletes,igaz a droid tényleg sokoldalúbb,viszont van olyan,akinek a win letisztultsága sokkal inkább illik egy telefonhoz,ami első sorban ténylegesen telefon és nem egy játékgép.Mindamellett én szeretm,hogy lehet velük navigálni,játszani,e-könyvet olvasni,filmet nézni,zenét hallgatni,fényképezni,PDF file-t megnyitni,vagy éppen World dokumentumot szerkezteni.Bár a legtöbben nyílván közösségi életet élnek a különféle social oldalakon
-
Frozzy
őstag
úúúristen.. ez a nokia megint, hogy néz ki ??:S vissza sírom a régi nokiás időimet.. de ezek már botrányosan sz4rok.. -.-' :S
-
Einstvan
aktív tag
Az ülésállítás gombjának megvilágítását 67 színben egyik autónál sem lehet állitani, a műszerek sem cserélhetöek le egyiknél sem, és a tetökárpitot sem lehet megvilágitani Aladinnosra normál esetben egyiknél sem. Szal maradjunk a realitásnál.!
A WP kezelöfelülete sajnos annyira le van korlátozva, hogy Elég egy bemutató video róla és az átlagember is leveszi hogy igen csak keveset tud a másik (android) rendszerhez képest. Viszont árban vagy veri azt, vagy ugyan annyi.
(#55) MaxTorque
"De ha már ilyen, legalább legyen jó drága"..hogy megtartsa a presztizsét mint az iphone?!
-
MaxTorque
tag
Nekem bejön a formája
Ekkora méretben igazán férfias, beleférhet egy jó nagy aksi, önvédelmi fegyvernek sem utolsó, plusz érezni a zsebben (feltéve ha belefér)
De ha már ilyen, legalább legyen jó drágaMert ebben van anyag!
-
negyedes
addikt
válasz
zozo2001hu #48 üzenetére
Vegyel egyett es meglatod hogy milyen vagy esetleg wp topikban tedd fel a kerdeseidet, hogy mik vannak es mi ninc sa rendszerben.
-
válasz
zozo2001hu #48 üzenetére
Zozo, már a WP7 topikban kitárgyaltuk ezt, Wolanddal azt hiszem elég korekten cáfoltuk az állítások nagy részét (amiknek jó fele inkább szubjektív műkörmös picsahiszti), parancsolj:
hsz. 17444 woland_y2k-tól, és a 17462 tőlem...
Akkor és ott is leírtam:
"Elismerem, vannak faszságai bőven a rendszernek, nem véletlen, hogy sajnos másod készülékké avanzsált szeretett HD7esem... De nem olyan vészes a helyzet, mint amilyet az ilyen postok festenek, amiknek a nagy részét helyből megcáfolom, nekifutásból még magyarázatot is adok rá."
Sn00k, Icee79: MÉRNÖKI PROTOTÍPUS, NEM FOG FORGALOMBA KERÜLNI!
-
lcee79
addikt
Jó vicc...még belső használatra is vicc
Ezt nem gondolhatja még a nokia sem
Vagy 10.000 mAh-es akksi van benn hogy ilyen vastag ?kijelző sem tűnik olyannak amit írnak...
4000:1 kontraszt, meg fényben jól olvasható...
Aztán oldalról fényképezve meg épphogycsak látszik valami -
indulhat a legvékonyabb telefonos versenyen
-
tailor
őstag
Nem igazán. Beülsz az autóba, ami tágas, jól fekszi az utat, 1200-as fordulattól húz, mint a mozdony, a kátyúkon nem nyekereg, van légkondi - viszont az ülésállítás gombjának megvilágítását nem lehet 67 színben állítani, a műszerek a gyáriak, nem cserélhetőek le Homasitára, és a tetőkárpitra sem vetíthetsz Aladinnos hangulatvilágítást.
De sajnos a hátsó ülés csak egyben dönthető (nem 60/40 arányban), a hifi nem tud mp3-at, és a csomagtérbe belógnak a zsanérok, ami miatt picit kényelmetlen bepakolni.Ha már tényleg autós példa köll.
mukibuci: az a baj, hogy az egyszeri emberke elolvassa ezt, és meg is van a véleménye a WP-ről - amit aztán olyan magabiztossággal mesél tovább ismerőseinek, mintha maga is egy mobilfejlesztő mérnök lenne
-
válasz
zozo2001hu #48 üzenetére
ebből a 101ből kb 99 csúsztatás és/vagy kamu. még mindig.
-
zozo2001hu
tag
Vajon a wp8-ban már beépítésre/kijavításra kerülnek az alábbi hiányosságok? Mert ez a lista egészen elképesztő, még ha vannak is benne szubjektív dolgok:
101 Reasons and Facts Why Not to Buy Nokia Lumia Phones with Windows Phone 7.5 Mango OS
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Oppenheimer #36 üzenetére
Tehát ha pl. beülsz egy autóba és elsö pöcre repeszt 250-el, viszont nincs légkondi, hátsó ablakok fixek, nincs csomagtér, az ülés nem állitható... akkor Ezt nevezed felhasználói élménynek?
-
csaabz
őstag
Ez sem eleg lapos. Nem kell.
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon remélem, hogy egy lumia 800 külsővel is fog majd jönni új genes wp.
-
nonolada1
senior tag
válasz
margithid #39 üzenetére
Biztosan lesz nekik is,ha ezen fog múlni,de ez is csak egy verseny,minnél több mag,minnél több memória,minnél nagyobb felbontású és méretű kijelző,csak az az érdekes,ha neked nem mondanák mi van benne és ennek ellenére tenné a dolgát rendesen a teló,reccenés nélkül,akkor kit érdekelne hány magos proci dolgozik benne.Ha jól van optimalizálva,akkor bizony az úgymond gyengébb hardver is tökéletesen megfelel.
Ez kicsit olyan,mint az autóknál a luxus kategóriában,hogy 500 vagy 600 lovas az az adott technika,de gondolom az az 500 lóerő is bőven több,mint elegendő -
margithid
veterán
4 magos cuccal nem jönnek ki a finnek?
HTC már bejelentette, hogy lesz nekik 1,2 illetve 4 magos wp8 is.
Nagy baklövés lenne ha nokia "csak" 2 magos csúcstelefont adna ki.. -
Sofian
őstag
A WP8 bejelentésen készült fotók, melyen többször kihangsúlyozták, hogy ezen készülékek csak fejlesztői proto-k melyek ilyen formatervvel nem lesznek kaphatóak. Miről folyik itt még a vita?
Ilyen Nokia telefon nem lesz boltokban
-
nonolada1
senior tag
válasz
matchbox_ #35 üzenetére
Hát igen,a Samsung elárasztotta a piacot elég rendesen,így könnyű elsőnek lenni
Csak nehogy aztán a saját kardjukba döljenek,mert a végén már nehéz lesz egy-egy elődöt olyan szinten űberelni,hogy kimagasló legyen az adott újdonság.Pl a mostani csúcskészüléküktől is többet vártam volna,az előd nagyobbat durrant tavaly.A mostani igazándiból már csak játszás a technika adta amúgy is meglévő lehetőségekkel.Szép-szép,jó hogy tudja,de simán el van az ember nélküle is. -
Oppenheimer
nagyúr
Persze, hogy veri funlcionalitásban. Abban jobb nála a symbian meg az ios is. De nem a végrehajtható feladatok számát nevezik felhasználói élménynek, hanem amikor a kezedbe veszed és használod. Hogy téped-e a hajad a lagg miatt, vagy ámulsz, hogy milyen gyorsan és látványosan teszi a dolgát.
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Nietzsche_ #6 üzenetére
samsung sokrétűsége? ezt a formatervezésre érted? remélem nem... amúgymeg a lumiák specifikációja eléggé eltér, akárhogy is nézed. én előrébb tartom hogy a Nokiának mostanság van 4 darab telefonja és nem fossa magából a használhatatlannál használhatatlanabb készülékeket, mint a samsung.. lassan már ha megengedem a csapot kicsordul belőle 1-2 gio, ace, ace2 és mini... (LCD technológiát ilyen szarokra pazarolni azért megérdemelne egy bitchslap-et a samsung)
-
Einstvan
aktív tag
Egy mobiltelefonban a fényképezö részt fejlesztik, meg Dolby hangzást...? Ez jó irány??
Amit meg a felhasználó, mint mobiltelefonon a legtöbbet használ : menü, készenléti az meg a felét sem tudja mint egy symbian testreszabhatóbb rendszere. Visszafejlödés?! -
spawn21
veterán
mindenki szeretné elásni a Nokiát?
Le van maradva? Szerintem meg normál léptekben halad, de csak az utóbbi időkben.
Nem kell 4 mag, mi a f..nak.Nekem bejön a méret és a vastagsága is. pont fogható.
-
nonolada1
senior tag
Most nézem a Telenor oldalát és a legkisebb előfizuval,azaz okostarifa 90-el 140.000Ft a Samsung Galaxy S3,kártyásan meg 170.000Ft.Ehhez képest a mostani Lumia csúcsmodell,a 900-as okostarifa 90-el 130.000Ft és kártyásan 155.Ehhez képest a Samu nincs nagyon túlárazva.Mégiscsak egy 4 magos full új teló.Akkor vajon a teljesen új win8-as Lumia mennyibe fog kerülni és mennyire lesz versenyképes?Vagy a mostani Lumia sorozat lesz lényegesen olcsóbb.
-
Brutális eb
addikt
válasz
"Hardverben nem, de felhasználói élményben jobbak, mint a hasonló árú droidok."
Ez is annyira relatív.
Mert kinek mi a felhasználói élmény?Tehát ez a kijelentés kimondottan a te véleményed tükrözi kategorikusként nem állja meg a helyét. -
-
Sequoyah
tag
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
Ne reménykedj benne, h ez valaha megjelenik. Tavaly is mennyi valósult meg a fantáziarajzokból, és ez pedig deklaráltan technológiai prototípus.
-
raver
aktív tag
válasz
őőőő. Lumiám van.Sebességben jobb a WP. Viszont ahhoz még sokat kell reszelni, hogy élményben is ennyivel jobb legyen a droidnál.
De majd meglátjuk mit hoz a WP8. Meg a korábbi modellek frissítése...
-
Szerintem simán jó ez a vastagság. Nem félek, hogy kettétörik a kezemben. Nekem ez a készülék is tetszik, mehet bele nagy aksi
-
Abysmal
aktív tag
válasz
+1
Ez a forma jöhet még egy párszor, hacsak nem találnak ki valami még szebbet.
Amúgy érdekes, hogy nem az új Win logo van rajta, hanem még a régi
-
Traianus
tag
Olyan mint egy nagy iphone4, nem?
-
válasz
Nietzsche_ #2 üzenetére
tegnap a tesco bejáránál külön megállító táblával hirdették az S3-at, potom 212990 áron, azért e fölé már nehéz lesz menni
-
Nietzsche_
tag
Kitűnő önvédelmi fegyver.
Még akkor is, ha már nem az... Sem mérőszámokban, sem egyébben. Sokan kiábrándultak és kiábrándultságukban vettek iPhone-t, HTC-t vagy Samsungot. A hétköznapokban a vásárlói körökben elég sok ilyet látok... A zuhanópályára állított mutatóikat nem lesz egyszerű - sőt az is lehet, hogy már lehetetlen - visszafordítani. Szerintem. Követniük kellene a Samsung sokrétűségét, ha akarnak valamit a piacon. Nem lehet azzal talpraállni, ha tök azonos jellegű telefonokat dobálnak a piacra, mert sokrétűség nélkül az ügyfél/potenciális vásárló is kevésbé érzi úgy, hogy megkapta a választás lehetőségét. Privilégiummá akarják tenni a Lumiákat 'iPhone hatást' szimulálva, de ők közel sem járnak még ott. Szerintem (bár ez lehet csak egy szélsőséges szubjektivitást magába ágyazott egyéni vélemény
).
-
Beri78
őstag
ez csak egy prototípus...
nem fog a nokia eltűnni a süllyesztőben, mert nagyon jó irányba haladnak, és sokan még mindig a nokia-t tartják az első számú telefongyártónak -
Epsylon
aktív tag
Ezzel a formával még tetszene is!
Még, ha ilyen vaskos is.
-
randras
veterán
Szerintem meg nagyon is jó az irány, az, hogy a kijelzőt és a kamerát plusz a hangot fejlesztik, a legfontosabbak egyike. Az akku meg egy ilyen vastag cuccban lehet 2000mAH, és jó is lesz!
-
-
D.Orion
veterán
A Nokia már megint le van/lesz maradva egy évvel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest