- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Einstvan #132 üzenetére
mondjuk azt hogy kettőig el tudok számolni amíg behozza a beállításokat? hoppááá ja hogy ez neked nem hiba...
62ezer forint 2 év aláírásssal a magentánál: Samsung Galaxy Ace 2
[link]
annál a görgetésnél nekem ráng a szemem, ahogy az alkalmazás oldalai közt lapozgat már ökölbe is szorul az öklöm...63ezer forint 2 év hűséggel az LG Optimus L7...
[link]
az a böngésző görgetés nagyon megnyerő.... szerintem is..63 ugyancsak a HTC ONE V 2 éves hűségnyilatkozattal:
[link]
először az eldöntés majd a böngésző...
[link]
majd pedig a zenelejátszó.
ilyen feltételek mellett a lumia 610 45ezer a 710 54ezer. szóval hogy is van ez? legközelebb maradj egy androidfórumon és ne gyere ide osztani a semmit...
ugorgy -
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #119 üzenetére
eddig mindent megkapott és kap egy 7.8-at ami valószínű több lesz, mint a kezdőképernyő. [mellesleg sose értettem ezeket a híreket, hogy csak a képernyőt kapja meg aztán szosszi.. mért csak azt kapná meg??? gondolkodni már luxus néha...]
én meg pont azért szeretem a wp7-et mert itt olyan dolgokat kapok amiket értékelek és amit nem, anélkül meg simán el lehet lenni.
(mondjuk még mindig egy hatalmas mizéria nekem ez az app vásárlás dolog... de az hogy egy egész számot rakjak be magamnak csengőhangnak, vagy custom legyen az üzenetjelző hangom, azok nem hiányoznak)ezek a viták mindaddig hülyeségek, amíg mindenki nem akarja ugyanazt... szóval nem is tépem tovább a szám, csak ezek a demagóg ökörségek tudnak felhúzni... elismerem, van akinek tetszik az android és több szempontból nekem is tetszene, ha nem lennének olyan készülékek ahol már kezelhetetlen a képernyő, mert úgy zötyög mint egy második világháborús zetor..
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #115 üzenetére
JB-t hány készülék kap meg a mostaniak közül?
5? talán... ismerem az android terméktámogatást, egyedül a sony ericsson elég jófej ahhoz hogy dolgozzon azon, hogy akár egy x10 mini vagy egy mini pro megkapja az ICS-t.. és a windows 8-cal meg lejárnak a hülyeségek amikről itt valaki linkelt (a 101 pont, hogy mért ne vegyél Lumiát)..
Drever: persze, az én Lumiám is néha gondolkozik, de lényegesen kevesebbet és sokszor még észre sem venném, ha nem lennék ennyire smoothness-fanatic. igazából csak Eistvan motivált arra, hogy idekommenteljek, mert ez az - alacsonyabb árszegmensben kapsz olyan androidot ami nem akad - mondat erősen felvitte az agyvizem. olyan mint a manchester86 nevű (vagy hogy hívják) manusz aki kioktatott minden wp7 tulajt/szimpatizánst, hogy a kezelőfelület szar, mert nem látod meg ha e-mailed/sms-ed/nemfogadott hívásod jött...
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #112 üzenetére
megkövetlek, ez nem úgy néz ki mint ami akad.. de ez egy telefonon van, meg egy táblagépen. mellette van még egy rakat miliárd telefon jóval eme árszegmens fölött is és nem láttam olyan review-t amin nem gondolkozott volna egy kicsit feltűnőbben az android
[link]
HTC One X the HTC "flagship" milyen kis szégyenlős amikor a beállításokban akarnak buherálni... -
matchbox_
csendes tag
remélem nem sérültél meg, amikor rádszakadt a plafon ennél a mondatnál:
"Kiválaszt egy olcsobb szériát és az is akadásmentesen pörög."HTC Wildfire S még mindig 40 ezer forint körül mozog és akad... de akár mondhattam volna akármelyiket, mert a szar optimizáció miatt mindegyik android sebessége összemérhetetlen egy windows phone-éval...
vidd az android blabládat máshova, amit itt csinálsz csak rosszindulatú hülyéskedés.
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Nietzsche_ #6 üzenetére
samsung sokrétűsége? ezt a formatervezésre érted? remélem nem... amúgymeg a lumiák specifikációja eléggé eltér, akárhogy is nézed. én előrébb tartom hogy a Nokiának mostanság van 4 darab telefonja és nem fossa magából a használhatatlannál használhatatlanabb készülékeket, mint a samsung.. lassan már ha megengedem a csapot kicsordul belőle 1-2 gio, ace, ace2 és mini... (LCD technológiát ilyen szarokra pazarolni azért megérdemelne egy bitchslap-et a samsung)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest