- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Cyberpunk #119 üzenetére
Nah jó szerintem ezeket a vitákat most érdemes még befejezni..
Droidról annyit hogy a telefonom kiadásata kapott 1 frissítést ami akkor épp már ugyancsak elavult volt és ennyi ez volt 2éve szerintem hanyagoljuk a droid és WP frissítési stratégiáját.. Apple meg ugyebár ugyan azt csinálta mint a WP csak nem adott külön nevet netki de attól csendben ugyan úgy nem kapták meg a funkciókat..
Mindnek megvan a maga sara..
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #119 üzenetére
eddig mindent megkapott és kap egy 7.8-at ami valószínű több lesz, mint a kezdőképernyő. [mellesleg sose értettem ezeket a híreket, hogy csak a képernyőt kapja meg aztán szosszi.. mért csak azt kapná meg??? gondolkodni már luxus néha...]
én meg pont azért szeretem a wp7-et mert itt olyan dolgokat kapok amiket értékelek és amit nem, anélkül meg simán el lehet lenni.
(mondjuk még mindig egy hatalmas mizéria nekem ez az app vásárlás dolog... de az hogy egy egész számot rakjak be magamnak csengőhangnak, vagy custom legyen az üzenetjelző hangom, azok nem hiányoznak)ezek a viták mindaddig hülyeségek, amíg mindenki nem akarja ugyanazt... szóval nem is tépem tovább a szám, csak ezek a demagóg ökörségek tudnak felhúzni... elismerem, van akinek tetszik az android és több szempontból nekem is tetszene, ha nem lennének olyan készülékek ahol már kezelhetetlen a képernyő, mert úgy zötyög mint egy második világháborús zetor..
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #115 üzenetére
JB-t hány készülék kap meg a mostaniak közül?
5? talán... ismerem az android terméktámogatást, egyedül a sony ericsson elég jófej ahhoz hogy dolgozzon azon, hogy akár egy x10 mini vagy egy mini pro megkapja az ICS-t.. és a windows 8-cal meg lejárnak a hülyeségek amikről itt valaki linkelt (a 101 pont, hogy mért ne vegyél Lumiát)..
Drever: persze, az én Lumiám is néha gondolkozik, de lényegesen kevesebbet és sokszor még észre sem venném, ha nem lennék ennyire smoothness-fanatic. igazából csak Eistvan motivált arra, hogy idekommenteljek, mert ez az - alacsonyabb árszegmensben kapsz olyan androidot ami nem akad - mondat erősen felvitte az agyvizem. olyan mint a manchester86 nevű (vagy hogy hívják) manusz aki kioktatott minden wp7 tulajt/szimpatizánst, hogy a kezelőfelület szar, mert nem látod meg ha e-mailed/sms-ed/nemfogadott hívásod jött...
-
matchbox_
csendes tag
válasz
Cyberpunk #112 üzenetére
megkövetlek, ez nem úgy néz ki mint ami akad.. de ez egy telefonon van, meg egy táblagépen. mellette van még egy rakat miliárd telefon jóval eme árszegmens fölött is és nem láttam olyan review-t amin nem gondolkozott volna egy kicsit feltűnőbben az android
[link]
HTC One X the HTC "flagship" milyen kis szégyenlős amikor a beállításokban akarnak buherálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest