Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a választ, de két fontos dolgot kifelejtettél:
- Írtam az elején, hogy egy ugyanilyen gépen, amin Win 8.1 fut, ugyanilyen lassú minden, tehát nem az XP okozza.
- Azt is írtam, hogy elötte is domain-ben volt, tehát elötte is ugyanazok a változtatások voltak érvényben.Azt meg én felejtettem el leírni, hogy nem a proci a szűk keresztmetszet. Az ilyen lassulásokkar, boot közben a winyót köszörüli ezerrel. Pedig nem lassú a winyó, hanem egy 1TB-os Velociraptor - friss telepítés, minden driver fent, fragmentáció kizárva, rendszer a winyó elején lévő 100Gb-os partíción van.
A cégnél egy rakás hasonló gép van, csak a programok verziója és a proci típusa változik, de kizárólag az SSD-s gépek bootolnak gyorsan.
Számomra csak az a talány, hogy mit csinál boot közben, amit a felsorolt progik telepítése elött nem csinált, mert tuti ez lassít.
-
nbg
senior tag
Koszi, az eredetukkel nagyreszt tisztaban vagyok, jatekok szempontjabol erdekelne igazan.
Gondolom Mac big endian, a Lniux tuti little, de nem lennek meglepve, ha a jatekok szempontjabol relevans system call-ok jo resze ugyanolyan lenne. Igazabol grafika-ugyileg erdekelne az atjarhatosag, de ha a Mac is OpenGL-t hasznal -ahogyan masok mar irtak is-, akkor laikuskent azt gondolnam, hogy viszonylag problemamentesen meg lehetne oldani a dolgot. Mondjuk egy dolog az elmelet, masik meg az akaras...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest