Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

válasz Fall-N #63 üzenetére

Ha nem zsúfolnák tele bele nem illő funkciókkal, akkor ez a vonal is sokkal takarékosabb lehetne. Szerintem valahova 1 hét közelébe kellene felhozni az akkuidőt, de legalább 3-4 napra, hogy egy hétvégét kibírjon, de látni lehet hogy a telefonoknál is végig rossz irányba mentek és mennek ma is. Akárhányszor jött már technológiaváltás a gyártók...élen az Apple-el csak arra használták, hogy még gyorsabb legyen a CPU, GPU, mert kép és videoszerkesztés, a játékok, AR, VR az mennyire elengedhetetlen funkciója egy telefonban. Ok, a tabletnél ezt még megértem, de telefonnál minek? Ha az óránál is erre mennek, akkor félreviszik ezt is és pár év múlva már csak azt nézzük, hogy melyik órában hogy futnak a benchmarkok, milyen játék megy a szuper retina display-en, hány megapixelesek a dupla kamerái és hogy azon is van már face ID...közben meg az akkuidő marad ott ahol volt.

Ez a hibás fejlesztési irány főleg az Apple felelőssége, mert a többiek csak őket utánozták. Erősebb CPU, GPU, jobb kamera, nagyobb felbontású kijelző...ez a mantrájuk.

Azt se felejtsük el, hogy lassan véget ér várhatóan a habzsi-dőzsi számukra, mert a chipgyártók nem tudnak már sokkal előrébb lépni, vagy ha igen, arra sokkal több időt kell majd várni.

Az okosóráknál háromszor meg kellene fontolni, hogy milyen feature való bele.

• RaveForce

veterán

válasz Fall-N #62 üzenetére

Es a mai napig nincs szebb :((( oda voltam erte. Egyszerre modern es vegtelenul klasszikus, az a vekony keret... imadnek egy 2018as kiadast gyorsabb processzorral, amoleddel, es AW2-vel... es a bilibe log a kezem :(

Új hozzászólás Aktív témák