- Netfone
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabogabor10 #96 üzenetére
Én viszont series 3-at próbálgattam. Ez egy kicsit elgondolkodtatott.
Valójában folyamatosan vacillálok, hogy ezt vegyem, vagy a garmin fenix 5-öt. Az egyik inkább okosóra, a másik inkább fitnesz-okoscucc. Az egyik jobb lenne a mindennapokban, a másik jobb lenne edzésekre. Az egyiknek van érintőkijelzője, a másiknak bő egy hetes akkuideje.
Hol az egyiket választom, hol a másikat. A hétvégén szeretném eldönteni. Neked (illetve a többieknek) mi a véleményed?
-
válasz
szabogabor10 #88 üzenetére
most zafir üveges az órám,ha jól tudom ez az olcsó változatnál csak ion-x,és nem is lesz más alternatíva,márpedig az karcolódik
-
NavySeal
senior tag
válasz
szabogabor10 #32 üzenetére
Kíváncsi vagyok nálunk mikor fogják a szolgáltatók hivatalosan is támogatni, no és persze, hogy ez mennyibe fog a normál előfizetésen kívül fájni
-
válasz
szabogabor10 #18 üzenetére
4G-s hálózat kell hozzá, Mo. is lehet pár héten belül használni és tudtommal nem csak T-seknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest