- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LaptopSystem #116 üzenetére
A mobilos technológiákban elég jól állunk.
-
válasz
LaptopSystem #114 üzenetére
Nekem nincs, de ha van valakinek ossza meg feltétlen mert engem is érdekel.
Főleg az a szolgáltatás, amit az amerikai T-Mobile bevezetett pár hónapja, mert azzal olyan telefonnal is lehet egyszerre több számom, ami nem támogat dual simet. Sőt egyszerre 5 számot támogat a megoldások. Remélem hamarosan hozzánk is eljut. -
válasz
LaptopSystem #108 üzenetére
Én azt hiszem hogy Németország a legközelebbi amelyiknél kapható, azért írom a legközelebbit mert nem biztos hogy szállítják ide.
De mégis, most már nem törlöm ki, megnéztem a német amazonon, és van olyan eladó aki kiszallítja ide azz LTE változatot.
580-630 euró között látom. -
-
válasz
szabogabor10 #96 üzenetére
Én viszont series 3-at próbálgattam. Ez egy kicsit elgondolkodtatott.
Valójában folyamatosan vacillálok, hogy ezt vegyem, vagy a garmin fenix 5-öt. Az egyik inkább okosóra, a másik inkább fitnesz-okoscucc. Az egyik jobb lenne a mindennapokban, a másik jobb lenne edzésekre. Az egyiknek van érintőkijelzője, a másiknak bő egy hetes akkuideje.
Hol az egyiket választom, hol a másikat. A hétvégén szeretném eldönteni. Neked (illetve a többieknek) mi a véleményed?
-
Végigolvastam ezt a topikot, érdemi infó nem volt benne, csak egy fórumozó haterkedése kb...
Ilyenkor mindig elgondolkozok azon, hogy ha androidos okosórákkal évek óta lehet telefonálni, az mellékes, de ha az apple beleteszi a funkciót egy órájába, akkor megindul a fikafolyam. Hát grat!Ami felmerült bennem kérdés, hogy van-e infó arról, hogy fogják-e itthon forgalmazni az LTE-s verziót. Tegnap jó fél órát próbálgattam egy watch 3-at, ami kiállított darab volt. Tetszett, magától értetődő volt a kezelése. Pár fenntartásom volt a kezelőfelülettel, de alapvetően tetszett és használhatónak tűnt (nincs még okosórám, csak okoskarkötőm a pulzus miatt).
Ami viszont feltűnt, hogy a felhasználói felülete néha megakadt az órának. Jelenleg is apple watch-ot használóktól kérdezem, hogy ez mennyire fordul elő? Először arra gondoltam, hogy a demó példány sajátja volt ez, és a rá telepített töménytelen cuccé, de inkább felvetem a kérdést, hátha kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest