- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
válasz
Felesbandi #92 üzenetére
zacskót kell húzni a telefonra és rejtegetni
-
adamklark
senior tag
azta mindenit, nem rövid írás. én annyit fűznék hozzá hogy kicsi a kezem, szóval logikusan kicsi telefont néznék, de mivel sok mindent telefonon csinálok ezért kell a nagyobb kijelző (miért nem veszek tabletet? mert ár érték arányban nem éri meg nekem meg eleve van nekem PC otthon, szóval tökéletes a max 6.8 inch körüli telefon, igen zsebben is elfér tokkal együtt hozzáteszem).
az okostelefon már tényleg nem csak okos"telefon", hanem konkrétan hordozható PC amivel egyébként telefonálni is tudok, és ezzel semmi bajom nincsen mivel annyit nem telefonálok, fontosabb a többi funkció ami hozzá rakódott, gratulálni kéne a gyártók "kapzsiságának"?
ezért nézem örömmel hogyan alakul a 'fold' design, mert az pont azt ötvözné ami kell nekem, ha kell kicsi ha kell nagy csak jelenleg eléggé gyerekcipőben jár, szóval jelenleg kizárt nekem.
azt is megértem ha valakinek a telefon az tényleg telefon és biztos van kimutatható, valós igény rá. ezért se értem a puffogást a kisebb telefonok témája körül, elfér egymás mellett a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Projektor topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest