- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Boltból vették függetlenül. Így buktak rajta bőven. Aki meg nem fél alig használt telefont venni, az meg megveszi úgy. Az újdonság varázsa többletet meg az első tulaj fizeti meg. Mondju használtan iPhone sem olcsó dolog, ez vevő szempontból rossz, eladó szempontból jó. De ez már részletkérdés
-
Tikakukac
titán
Szobatársaim is bevásároltak, egyik i4-et másik i4S-t, "társaságba beilleszkedni és vagizni jó lesz, plusz azért jó sok játék van rá" címszóval. 5 tonna anyázás illetve 3 cserekészülék fogyott el náluk 3 hónap alatt. Azóta sgs2 és sensation xl tulajok. Vicces, hogy egy 2 éves telóval nem szoptam annyit adroid-wp7-wm6.5 ciklus alatt mint ők. De ugye ez elszigetelt eset, csak megjegyeztem, hogy van másik véglet is
-
Tikakukac
titán
válasz
Aftereffect #83 üzenetére
Én inkább máshogy fogalmaztam volna át, de sheratan már közelít afelé, ahogy érzek
-
Tikakukac
titán
válasz
bLaCkDoGoNe #58 üzenetére
Akkor az sem baj, ha a Mac felhasználókat elküldöm a nem hozzájuk kapcsolódó hírekből, mikor ugyanezt teszik. Mert a fröcsögés az megy a HTC topikoktól megkezdve a Windows-ig, és a hangnem az ittenihez képest finoman szólva is offenzív és paraj. Legyen véleménye mindenkinek és indokoljon. Függetlenül attól, hogy használja vagy sem.
-
Tikakukac
titán
Ők tudják. De ha mindenki szembe jön veled az autópályán akkor lehet, hogy meg kéne fordulni, de tényleg nem érdekelnek, én mókolós ember vagyok, nekem nem fognak gyártani semmit. Csak ha innen-onnan össze szednek dolgokat akkor ne adják el spanyol viaszként. Attól rosszul vagyok.
-
Tikakukac
titán
Gondolom innováció lesz meg minden. Epekedve várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- VR topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Drón topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest