- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
A lényeget nem akarod megérteni miről van szó, csak hajtogatod ugyanazt.
"Ha előzőleg össze válogattam egy play listet (stílusok szerint!) majd elmentettem és azt megnyitom mert ahhoz van hangulatom akkor az miért jó?"
Ez a lényeg! Te válogatsz, percekig, elmented és az marad fixen, ha új listát akarsz más kritériumok szerint, akkor kezdheted elölről. Mire 50-60 ezer dalból kiválogatod ami kell, én már ki is kapcsoltam a gépem
Én csak a kritériumokat adom meg, a listát a gép hozza létre. Ugyanazt, amit kézzel keresgélnék ki a te módszered alapján, csak éppen 1 másodperc alatt, és nem 20 percig."Továbbá nem elhanyagolható a visual. Amit tudok teljes képernyőn futtatni és tudok windows háttérként is"
Mekkora újdonság, mintha az iTunes-ban nem volna ilyesmi
-----------------
Nagyon eltértünk a témától, én befejeztem a vitát...
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Puma K
nagyúr
Te az alapján állapítod meg hogy érett vagyok-e vagy sem hogy elmondom hogy szeretem a saját tetszésem szerint megformálni a Winampot?
Te le vagy korlátolódva az iTunes és a behatárolt lejátszási listájára.
Ha előzőleg össze válogattam egy play listet (stílusok szerint!) majd elmentettem és azt megnyitom mert ahhoz van hangulatom akkor az miért jó? Mert Winamp? Ha meg fogom és betárazom neki az összes zenémet egy mappán belül akkor az miért lenne korlátozott? Engem baromira nem érdekel a dalszöveg amúgy a Winamp is ki tudja már tölteni a számok adatait. Pl van egy csonk számod előadóval meg dal számmal akkor ki tudja keresni a Winamp hogy az a szám melyik albumhoz tartozik mikor jelent meg és album képet is letölt hozzá ha minden igaz (régen használtam ezt a funkciót)
Semmi köze az iskolapadnak a színes kinézetű Winamphoz egyszerűen ahhoz van köze hogy úgy testre szabhatom a kinézetét ahogy nekem tetszik vagy hogy értsd amilyen hangulatom van. Gyárilag be van építve 44 téma.
Továbbá nem elhanyagolható a visual. Amit tudok teljes képernyőn futtatni és tudok windows háttérként is (igaz ilyenkor eltünnek az asztalról az ikonok csak a tálca marad meg)
Más zenei listáját használni? Miről beszélsz te? Most komolyan használtál már Winampot mostanában? Magadnak csinálod a lejátszási listákat ahogy neked tetszik. Értsd stílus, hangulat, előadó bármi... jah és ezeket természetesen bármikor tudod szerkeszteni/módosítani. Itt nem függsz senki mástól (ez nem Mac) itt csak magadtól függsz. Azt hallgatod amit te akarsz nem amit a gép hangulat szerint betesz..
Te jó ég...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
törölt tag
ez már csak hozzállás kérdése. ha azt mondod, hogy jazz a 30-as évekből, akkor fogalmam sem lesz, hogy mit fogok hallani (illetve a 30-as évek nekem semmit nem mond ilyen tekintetben). ugyanígy semmitmondó, hogy rock a 80-as évekből, mert lesz rengeteg tök különböző zene, amit az online adatbázis mind rocknak nevez.
viszont ha azt mondom, hogy BB King-et szeretnék hallgatni, akkor mindjárt már. és ezt kb bármelyik lejátszó képes produkálni.
-
Ulkesh
őstag
Nagyszerű, meg tudsz találni egy számot vele
Nem fogom még egyszer leírni mi a különbség a statikus és dinamikus playlist-ek között. Akinek elég a WinAMP, használja egészséggel, a szememben nagyjából a szakóca szintjén van egy smart list-ekkel operáló lejátszóhoz képest.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
-
Ulkesh
őstag
válasz #16820480 #36 üzenetére
"így is megtalálok bármit pillanatok alatt, amennyiben tudom mit keresek (akár medialibrary-ba van rendezve, akár csak úgy a vinyón nézem a fájlokat). ha nem, akkor meg a gép sem fogja tudni helyettem kitalálni. "
Én ritkán szoktam konkrét dalt keresni, arra valóban bármi elég.
És igen, a gép ki tudja találni helyettem, mert megadom a a paramétereket és az összeállítja a lejátszási listát az alapján.
Ha csak úgy ott vannak a fájlok a vinyódon, akkor hogy mondod meg, hogy játsszon le mondjuk jazz-t a 30-as évekből, mert éppen arra ahhoz van hangulatod? Én csak kiválasztok két kritériumot és azonnal létrejön a lista és már szól a zene.[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Rendszerezés tessék: F:\Zene"
Ha hiszed, ha nem, nálam is mapparendszerbe vannak rendezve a zenék.
(A sok okos azt hiszi, hogy iTunes-al csak a program által lehet menedzselni a zenéket a winyón )"Hangulatomnak megfelelően olyan online rádiót hallgatok amihez kedvem van vagy ha már a gépemen lévő zenék közül akarok hallgatni valamit akkor benyomom hogy össze vissza lejátsza a zenéket és annyi."
Értetlen vagy.
Mond meg a WinAMP-odnak, hogy adott előadó, adott műfajú zenéit szeretnéd hallgatni, esetleg megadott időszakból, vagy egyszerűen válogasson véletlenszerűen a kedvenc zenéidből.
Ja nem tudod, bocsi.. Nem tudom miről beszélünk.."Jah megértem az iTunes a lusta embernek való a Winamp meg azoknak akik szeretik maguk eldönteni mit akarnak hallgatni."
Pont a lényeget nem értetted meg ezek szerint
Az iTunes-ban én dönthetem el, hogy mit akarok hallgatni, WinAMP esetén meg nem, mert csak fix playlistekkel rendelkezhetsz, vagyis éppen a lustáknak való
Tudod, ha azt akarja az ember, hogy az iTunes a keze alá dolgozzon, azért tenni kell, ki kell tölteni a számok adatait, albumokba rendezni, borítókat, dalszövegeket tölteni stb.
A winamp-al meg csak lejátszod az ömlesztett zenédet és kész. Szóval, ha lustaságról beszélsz, akkor a saját házad táján keresgélj"Na és mi van az iTunes-al ha olyan a hangulatom hogy mindent színesnek akarok látni? "
Bocsi, de az ilyen ostobaságokból már sok éve kinőttem.
A színes, szagos skinek gyerekeknek való parasztvakítás, engem hidegen hagy."Akkor te úgy csinálod hogy megnyitod azt a rohadt ronda iTunes-t majd beállítod a hangulatodat majd leteszed a dokkra és csak hallgatod a hangulatodnak megfelelő zenét és aznap egyszer nem váltasz zenét vagy állítod át a hangulatodat."
Sajnos én már kinőttem az iskolapadból, így nekem dolgoznom is kell, nem érek rá egész nap zenét hallgatni, mint Te
Abban az 1-2 órában amikor meg igen, akkor szeretem eldönteni, hogy mit hallgatok, nem más előre elkészített listáit szolga mód követve."Én nem lennék sznob. "
Nem, nem vagy sznob, csak még nagyon fiatal.. Majd kinövöd...
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
A Winamp egyszerűen használható lejátszó, de semmi képen sem ostoba
Hangulatomnak megfelelően... Hagyjuk már ekkora baromságot komolyan... Hangulatomnak megfelelően olyan online rádiót hallgatok amihez kedvem van vagy ha már a gépemen lévő zenék közül akarok hallgatni valamit akkor benyomom hogy össze vissza lejátsza a zenéket és annyi. Nem kell nekem hangulatomnak megfelelő baromság...
Rendszerezés tessék: F:\Zene Rendszerezem magamnak, amit a 100 millió sznob nem képes megcsinálni...
Számokat vásárolni? Felmegyek az UPC oldalára és vásárolok onnan vagy elmegyek egy CD boltba és veszek ott zenét vagy esetleg mixelek magamnak olyat amihez hangulatom van Ha már ennyire le vagy ragadva a hangulatnál.Jah megértem az iTunes a lusta embernek való a Winamp meg azoknak akik szeretik maguk eldönteni mit akarnak hallgatni.
Na és mi van az iTunes-al ha olyan a hangulatom hogy mindent színesnek akarok látni? Akkor tudsz olyat csinálni vele mint a Winampal hogy minden része más-más színű vagy ha olyan a hangulatom hogy mindent feketén-fehéren akarok látni akkor az iTunes nem tudja követni a hangulatomnak megfelelő kinézetet? Na és ha olyan a hangulatom hogy áttetszőnek akarom látni? Akkor az iTunes tud olyat?
Akkor te úgy csinálod hogy megnyitod azt a rohadt ronda iTunes-t majd beállítod a hangulatodat majd leteszed a dokkra és csak hallgatod a hangulatodnak megfelelő zenét és aznap egyszer nem váltasz zenét vagy állítod át a hangulatodat.
Én nem lennék sznob.
Amúgy sheratan tökéletesen megfogalmazta a lényeget.
-
-
törölt tag
amiket írtam, azok többnyire fennállnának itunes esetében is, mivel az (is) amerikacentrikus, én pedig pont ellenkezőleg. ezért nagyjából esélye sincs rá, hogy a zenéimet (fel)ismerje.
én világ életemben előadó - album - cdtrack sorrendben rendeztem a dolgaimat, és így is megtalálok bármit pillanatok alatt, amennyiben tudom mit keresek (akár medialibrary-ba van rendezve, akár csak úgy a vinyón nézem a fájlokat). ha nem, akkor meg a gép sem fogja tudni helyettem kitalálni.
amúgy winamppal is lehet jól keresni a zenék közt. megnyomod a j-t, és elkezded gépelni a dal/album/szám címét. -
Ulkesh
őstag
válasz #16820480 #32 üzenetére
Én általában úgy hallgatok zenét, hogy megadom az előadót és a műfajt esetleg még a BPM-et, vagy az értékelést, az iTunes meg kiválogatja a sok ezer számból a megfelelő dalokat és lejátssza. Egy sima playerrel bohóckodhatnék percekig, kézzel válogatva, hogy mit akarok hallgatni, itt meg két kattintás.
"az meg a másik, hogy amióta médialibrary-s lejátszót használok, azóta minden kics előadócskának külön bejegyzése van a listában, még akkor is, ha csak egy válogatáson egy dalt adott elő. a valakivel közösen előadott számoknál is remek szokott lenni, amikor egyik albumnál/számnál az egyik neve van elől, a másiknál meg másik, és máris külön listaelemnek veszi a lejátszó."
Ja kérem, ha nincs rendes lejátszó akkor ez a végeredmény. Mit gondolsz miért az iTunes-t favorizálom? OSX-re is van több media library-s megoldás, de hasonló végeredményre jutottam velük, mint amit most írtál.
Egyébként én album szerint rendezek és azon belül az eredeti CD lejátszási sorrendje az alap. A szám címe, előadó, műfaj, hossz, értékelés, eddigi lejátszások száma stb. csak kiegészítő adat, ami alapján smart list-eket tudok létrehozni.
Egy WinAMP szerű lejátszóval képtelenség lenne ezernyi album között tallózni, az arra való, hogy a fix playlist-eket szépen le tudja játszani, másra nem igazán alkalmas.---
Aki meg egy zenei alkalmazást arról ítél meg, hogy mennyire skinnelhető, az igazából nem vitapartner ebben a témában
-
Integra
titán
üres duma megint...
nem értesz hozzá, és most véded azt, amit tök felesleges.
nem tud senki semmit a körülményekről?
könyörgöm, munkaerő piacról, munka szerződésekről, teljesen normális és szabályos folyamatokról van szó. meg logikáról.
erre jössz te, aki azt mondja, hogy lopott.
veled van a baj, hogy olyanról beszélsz, amihez közöd nincsen, aztán még neked áll feljebb.
hány éves vagy? érettségi megvolt már? hány éve dolgozol?[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
és egy csomó embernek erre az egészre totál nins szüksége, mert nem akar zenéket online áruházból vásárolni, meg filmeket kölcsönözni sem. ahogy ez a rendszerezés is csak azoknak lehet fontos, akik nem ismerik a saját zenéiket eléggé. nagyon jó, ha egy gép próbálja eldönteni helyettem, hogy mi hogyan van, de ilyenkor szokott előjönni az, hogy a zenéim feléhez nem talál dalszöveget, hasonló arányban eredménytelen albumborítókkal, illetve tök más albumborítót tölt le adott esetben, és így tovább. jópofák ezek a többletszolgáltatások, de csak felesleges csicsa...
az meg a másik, hogy amióta médialibrary-s lejátszót használok, azóta minden kics előadócskának külön bejegyzése van a listában, még akkor is, ha csak egy válogatáson egy dalt adott elő. a valakivel közösen előadott számoknál is remek szokott lenni, amikor egyik albumnál/számnál az egyik neve van elől, a másiknál meg másik, és máris külön listaelemnek veszi a lejátszó. a soundtrack, ost, válogatás, tribute jellegű albumokat most ki is szedtem teljesen abból a könyvtárból, mert annyi felesleges bejegyzést generálnak, hogy teljesen lehetetlen lesz tőlük csak úgy lapozni az előadók közt mondjuk.
jó lenne, ha valami tényleg lejátszaná a zenét, nem megpróbálná kitalálni helyettem, hogy milyet szartam aznap, és ennek megfelelően beállítani valami stílust, mert van, aki csak zenét szeret hallgatni -
majom2
senior tag
jó lenne ha egy kicsit normálisabb stílusban írnál. ha valami személyes problémád van akkor írj privátban, nem kellene a közösség színvonalát rombolni. köszi
senki nem tud semmit a körülményekről, csak találgatunk. ugyh az ilyen de facto jellegű kijelentések sztem feleslegesek.
-
Ulkesh
őstag
"Winamp ostoba lejátszó?"
Az.
Vagy esetleg két klikkel el tudsz indítani egy válogatás lejátszást az aktuális hangulatodnak megfelelően a vinyón tárolt több száz album közül válogatva?
Tudsz kérni adott előadótól, megadott stílusban számokat?
Több száz lehetőség van a tárolt zenék rendszerezésére és lejátszására (smart playlist) amire egy WinAMP képtelen.
De amire alapból készült az iTunes (és itthon sajna nem használható), a WinAMP-al nem fogsz sem számokat vásárolni, sem estére videót kikölcsönözni a családnak.Értsd meg, nem egy kategória a két szoftver, a WinAMP egy egyszerű player, az iTunes meg egy multimédiás mindenes. A MS Media Player ellenfele lehetne, ha lenne mögötte egy Store, de így az is csak egy halovány utánzat.
"Jaja és ezért szeretem mert úgy alakíthatom a kinézetét, és úgy variálom a részeit ahogy akarom."
Hát igen, egy zenei program esetén ez a legfontosabb
Tudod nálam az iTunes legtöbbször egy ikon a dokkon, én hallgatom a zenét nem nézegetem a lejátszóját[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Nem fingom, hanem fogalmam inkább. Nem vagyok talparaszt.
Én az iTunes-hoz fűztem észrevételeket méghozzá off-ba téve azt a hozzászólást. Ergo nem kell vele foglalkozni. De te megtetted, és most itt produkálod magad.
Winamp ostoba lejátszó? Jaja és ezért szeretem mert úgy alakíthatom a kinézetét, és úgy variálom a részeit ahogy akarom. Oda tehetem a play list editort és a media libary-t ahova tetszik.
De még verjed a nyáladat az iTunes-od mellett
-
Puma K
nagyúr
Egy Dj-nek alapból stílus szerint rendezve vannak a zenéi azon belül meg előadók szerint. Továbbá ha egy bulin adott stílusból játszik akkor elég megadnia az általa használt Dj programnak (Torq, Traktor, stb) a stílus mappáját és abban gyors kereséssel meg is találhatja a kívánt zenét. Egy Dj-nek meg alapból el kell igazodnia a zenéi között fejből kell tudnia mik a "sláger" számok (dj vizsga). Továbbá aki zenélni is akar valahol (legálisan, legális zenékkel) annak évente 90.000Ft+áfa értékű összeget kell fizetnie a hangfelvételek többszörözéséhez, és jogosítani kell az általa burkolt lemezt(1800Ft+áfa/db)/CD-t(track listával 1200Ft+áfa/db) (MAHASZ)
A 100 millió trehány sznob aki szét hányja a zenéit mappákban és nem találja meg az meg is érdemli az iTunes-t.
Inkább használok Winampot aminek szintén van gyors keresője. És nem fut a háttérben sunyin mikor én kiléptem belőle.
-
Integra
titán
munkaszerződésről hallottál már?
páran leírtuk. innentől fogva nem kell a duma.
lejárt az idő, azt csinál amit akar. fizikailag nem vitt magával semmit, ami meg a fejében van, azt viheti, ezt minden cég pontosan tudja, hogy így van és így működik.
csak te nem vagy képes ezt felfogni és megérteni.[ Szerkesztve ]
-
majom2
senior tag
kicsit el vagy tévedve. az h átviszed a tapaszatalatodat az természetes, de amikor belső confidential cuccokat viszel át (pl protokoll leírás) vagy ne adj isten source, ott k.nagy gáz lehet ha ez kiderül. én erről az esetről beszéltem, azt hittem egyértelmű.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
könyörgöm ez minden munkaszerződésben benne van, amit normálisan megírnak és komoly pozíció, az enyémben is szerepel.
mi ebben az újdonság?!
letelt az ideje neki is, ez biztos, különben már rég agyonperelték volna az apple-től (majd pont ők nem perelnek ha tehetnék? lol), ne legyetek már ennyire értetlenek...
tiszta óvoda..[ Szerkesztve ]
-
Pont a szerződésmágus Apple nem ilyet kötne? Biztos vagyok benne, hogy az alkalmazottaikkal aláíratják a non-compete-et. Gondolom a Palmhoz disszidált srácoknál ez az idő már lejárt, az infókat meg nem felejtették el.
Van jó oldala is a non-compete-nek, mintha valahol azt olvastam volna, hogy a várakozási idő alatt az előző munkáltatónak fizetnie kell a néhai alkalmazottnak. Tehát ha jól értettem, nem lehet csak úgy kivágni és beszívatni. Persze lehet hogy tévedek.
“All nothings are not equal.”
-
Ulkesh
őstag
"pffff, nap vicce"
Nem egészen.
Van igazság a dologban, de az kimaradt az igazsághoz, hogy ehhez kell egy szerződés ami kiköti, hogy a cégedtől való távozás után mennyi ideig nem helyezkedhetsz el hasonló munkakörben, vagy konkurens cégnél. No és persze az ilyen szerződésű emberkéket elég rendesen szokták honorálni. Általában IT és bank szektorban bevett szokás ilyen szerződést kötni a kiemelt munkatársakkal."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Integra
titán
hát, neked sincsen sok közöd az üzlethez, az biztos.
majd rájössz, hogy ez a szentfazék duma szart sem ér, a világ nem így működik.arról nem is beszélve, hogy gondolom te még életedben nem mentél át másik céghez dolgozni, jobb pénzért, ahol a szerzett tapasztalataidra építkezel, a tudást megosztod és mellé raksz.. mert megkell osztanod, mert ezért vettek fel, és ha nem teszed kirúgnak a gecibe. ja, de igaz, te vagy olyan tisztességes, hogy elkülöníted és leplombálod az agyad azon részét, amiben az előző munkahelyeden szerzett tapasztalatok vannak és soha nem használnál fel belőle semmit, még ha saját magad ellen is teszel ezzel.
pffff, nap vicce
[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Ja, a Microsoftnak az édes anyukáját, de az Apple aztán nyugodtan bármit. "
Nem erről van szó, az iTunes-t bárki használhatja, a zenék más eszközre másolása van tiltva, mert a kiadókkal érvényben lévő szerződések kizárólag az iPod-ra való szinkronizációt engedi. Eredetileg ezt DRM védelem is erősítette, de az Apple nyomására egyre több kiadó elengedi a DRM védelmet.
Ha az Apple szó nélkül szemet hunyna a Palm lépése felett, akkor őket perelnék be, ezért a berzenkedés a részükről. Igazából nem érdekük a tényleges fellépés ez ellen, hisz nekik tök mindegy, hogy ki az aki vásárol a Store-ból és, hogy mire másolja a zenéit, hisz a bevétel minden esetben őket gazdagítja."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Ulkesh
őstag
"Akkora tré ez az iTunes... Dj ismerösnek iPhone 3G miatt fel kellett tennie és a szerencsétlenje elkezdte szkennelni a zenéit... 250+ Gb zenét? Elszórakozott vele egy ideig..."
Tényleg tréé. Ezután a DJ haverod egy alkalmazáson belül 0 idő alatt el tud igazodni a 250 GB-nyi zenéje között, ami nélkül percekig keresgélhet egy számot. Itt meg, ha jól ki van töltve minden, akkor azonnal megjelenik minden album, borítóval, a szám szövegével, kereshetően, csoportosíthatóan.
Attól, hogy te nem éred fel, hogy ez mire jó, attól még igencsak jó találmány.
Sajna a legjobb részét a vásárlást itthon nem használhatjuk egyelőre, de az USA-ban éppen a Store miatt terjedt el (tudod, ott nem éppen legális a zenék másolása és az iTunes rendkívül kényelmes és olcsó megoldást nyújt a vásárlásra.).
Biztos olyan tré dolog, ha több 100 millióan elégedetten használják."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
majom2
senior tag
Amit egy uj ceg felhasznalhat beloled, az a tapasztalatod, jartassagod. De ez nem terjedhet ki konkret technikai megoldasokra amiken az elozo cegnel dolgoztal mivel az az elozo ceg tulajdona. A fizetesed tul.keppen egyfajta jogdij amivel a munkaltatod kizarolagos jogot formal az altalad megtermelt ertekekre. Ha te ezt felrugod es barmilyen modon atviszed a "termeket" egy masik ceghez, az gyakolatilag lopasnak szamit.
-
tuskooo
addikt
Ja, a Microsoftnak az édes anyukáját, de az Apple aztán nyugodtan bármit.
-
Puma K
nagyúr
Akkora tré ez az iTunes... Dj ismerösnek iPhone 3G miatt fel kellett tennie és a szerencsétlenje elkezdte szkennelni a zenéit... 250+ Gb zenét? Elszórakozott vele egy ideig...
[ Szerkesztve ]
-
gerilee
aktív tag
válasz BOTICSELLI #11 üzenetére
Az Apple-nek elment a maradék esze is.
Nem ment el, sőt...
Épphogy beindította az Apple marketinggépezetét.
Sorra fognak megjelenni a szokásos hipersemmitmondó _hírek_, hogy "Húúú az Apple így", "Húúú a Palm úgy..."
A lényeg, hogy róluk beszéljenek.Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
BOTICSELLI
tag
Vicces amit az Apple csinál!
Fordítsuk csak meg a dolgot.
Mondjuk van egy Nokiám (tényleg van).
A Nokia gyárilag támogatja a szinkronizálást a Windows Media Player-el és az iTunes-al.
És miért? Mert ez a két legelterjedtebb zenekezelő alkalmazás.
Ennyi.
Most akkor háborogjon a Microsoft is, hogy a Nokiák képesek szinkronizálni a Windows Media Player-el???Ugyan már! Rég hallottam ekkora hülyeséget!
Az Apple-nek elment a maradék esze is.
http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
Integra
titán
keresel mondjuk jelenleg 100 rugót netto. jó munkásember vagy, dolgozol lelkiismeretesen, jön egy másik cég, felismeri a benned rejlő potenciált és felajánlja hogy gyere komám, látom van szakmai tudásod, dolgozz nálam 200 ezerért.
elutasítod?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem (mint aki már 2 éve használ kényszerűségből itunest), nem olyan jó dolog az az itunes, hogy annyira fontos legyen nem apple termékkel is használni!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Ulkesh
őstag
Nem fog semmit sem csinálni az Apple ez ellen. Miért is tenne? Gyakorlatilag a Pre felhasználók pénze is őket gazdagítja
-
plus44
veterán
És szerintem teljesen igaza van most az Apple-nek. Én se örülnék annak, hogy ha egy általam fejlesztett dolgot egy más használna úgy, hogy közben semmi köze hozzá. Jó, annyi persze van, hogy volt vmi közös biznisze egy Apple-ös, meg egy Palm-os emberkének, de ez akkor is hatalmas pofátlanság.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest